Frenk Schilder

Na iets teveel bulken en iets teveel genieten, en minder goed opletten waren de bekende Corona kilos ook voor mij eraan gekomen ondanks het vele sporten.

Dus moest het roer om want ‘slob 2021 is coming’. Een paar kilo eraan is meestal geen moeite, maar eraf, ja dat gaat nog wel eens wat lastiger. Dus zelf begonnen met voeding tracken en nog meer te sporten.

Na -4 kg zag k dat ik geen progressie meer boekte. Na een aantal goede verhalen te hebben gehoord over Kevin, stuurde ik hem een berichtje.

Kevin maakte een doordacht plan met me qua krachttraining en voeding(macro’s). Hij vertelde mij de essentie van krachttrainen in samenhang met droogtrainen en liet me aan het nadenken over slechte gewoontes en hoe ik deze kon omzetten.

Nu 3 maanden later en 11kg lichter voel k me weer top en sterker dan ooit, en voel ik ook echt het verschil bij alle sporten die ik beoefen.

Kevin heeft verstand van wat hij doet en door zijn kunde en manier van begeleiden kan hij je echt naar een hoger niveau brengen!

Kees Zwarthoed

”Kees Zwarthoed staat woensdag as bij je ingepland. Hij heeft lage rug- en thoracale klachten. Zijn grootste probleem is zijn onderrug en uitstraling naar de billen met dreiging om door zijn been te zakken. Uit MRIonderzoek bleek er sprake van een graad 2 spondylolytische spondylolisthese L4L5 en een centrale bulging op het niveau L4L5. Ik heb met hem de opties besproken:
1. fysiotherapie en oefentherapie
2. pijnblokkade
3. spondylodese L4L5 ”

Is wat kevin te horen kreeg toen hij mij voor het eerst in de behandelkamer tegen kwam. Dit was de zoveelste therapeut waarbij ik op de bank zou belanden om mijn rug te laten behandelen met wat milde oefeningen voor thuis.

Over de jaren heen werd mijn rugklacht telkens slechter en de therapieën werden steeds minder effectief tot ik zelf moeite had om uit bed te komen en kruipend naar de WC moest midden in de nacht.  Veel slechter kon het niet worden toen ik bij kevin kwam.

Kevin vertelde mij dat er 2 manieren van behandelen zijn. Actief en passief. Op de bank gaan liggen bij je therapeut is de makkelijke en passieve manier. Aan het werk gaan met progressieve belasting en training met goed uitgebalanceerde intensiteit was de actieve.

In plaats van voor de zoveelste reeks fysiotherapie te gaan besloot ik kevin te vertrouwen en een personal training traject te starten. Het doel zou zijn om de belastbaarheid te verhogen zodat de dagelijkse belasting onder mijn pijndrempel zou blijven.

Binnen 4 weken merkte ik al aanzienlijk resultaat en kon ik normaal uit bed stappen (natuurlijk nog met pijn maar aanzienlijk minder).  Na 10 weken was ik in staat grote bewegingen te doen zoals deadlifts en squat waarbij de belasting op me rug in het verleden waarschijnlijk te veel had geweest.

Het werd mij duidelijk dat pijn niet alleen beïnvloedbaar is door reparatie van schade. Kwaliteit van bewegen, vertrouwen, spierkracht en mobiliteit zijn allemaal dingen die controle uitoefenen op de pijn en de klacht en dankzij kevin was ik in staat deze op alle fronten aan te spreken.

Het verschil tussen simpelweg thuis rommelen op de grond met wat oefeningen van de fysio of gestructureerde krachttraining met zo nu en dan een wat hogere intensiteit was zeker merkbaar. Het resultaat daarentegen ook.

Met veel vreugde kan ik zeggen dat ik mijn dagen vrijwel zonder pijn doorloop mits ik op een knap matras slaap. Daarnaast is op de MRI te zien dat het lijkt alsof de afschuiving van mijn wervels meer geneutraliseerd is waardoor de stress op mijn ruggenmerg is afgenomen. Het geeft mij een heel fijn gevoel om te zien dat ik sterker worden kan combineren met minder pijn ervaren en dat mijn lijf er positief op reageert.

Ik zal voorlopig niet snel stoppen bij Kevin en raad iedereen met rugklachten aan om eens te kijken naar de actieve benadering in plaats van de passieve.

Kevin is een vakman.

Cisca Veerman

Vorig jaar oktober kreeg ik van mijn werkgever aangeboden om te gaan sporten met een personal trainer bij Kevin.

Door de geboorte van mijn 2 kids was ik heel wat aangekomen en was het tijd om er nu echt wat aan te gaan doen.
Door de professionele begeleiding van Kevin heb ik heel veel geleerd, ben ik 20 kilo lichter en voel me weer fit en gezond terwijl ik weer geniet van het leven.
Ik sport nu 2 tot 4 keer per week en ga nog even door met afvallen.
Ik had het nooit gedacht maar sporten is nu een onderdeel van mijn leven.

Kevin heel erg bedankt hiervoor !!!

Mike Kaars

Het werd tijd om de puntjes op de i te zetten en er eens met beide schouders tegen aan te gaan.

Dit was mijn eerste coaching traject en ik merkte ontzettend snel verandering. Wanneer ik besloot de knop om te draaien verloor ik het gewicht/vet vrijwel vanzelf. Kevin waarschuwde me keer op keer dat het doel niet was om zo licht mogelijk te wegen en een passend tempo aan te houden.

Coaching via de app en de real life trainingen hebben me een hoop geleerd over hoe je effectief een krachttraining doorloopt. Ik  ben ontzettend blij met mijn toename in kracht en nog blijer met de fysieke transformatie die ik heb weten klaar te spelen in de afgelopen 10 weken.

Coaching via KCK is kwalitatief goed en ondanks dat Kevin serieus kan zijn neemt hij zichzelf niet altijd serieus wat de trainingen ook leuk houdt.

Wendy van der linden

Ik denk dat mijn transformatie verhaal eigenlijk al eind aug 2020 begonnen is. Ik ben toen namelijk al zelf gaan proberen mijn eetgewoontes aan te passen en meer gaan te bewegen.

Maar corona gooide roet in het eten en ik vond het zelf lastig om daar een goed ritme in te vinden.

Via de socials meegedaan met de teruginactie10daagse en daarna gestart met de superkr8 Challenge. Ik heb zelf denk ik het meeste veranderd in mijn mindset. Heb mezelf echt doelen gesteld en op papier gezet waarom het voor mij belangrijk is om gewicht kwijt te raken. Ik ben mijn eten echt gaan tracken en ook mijn eetgewoontes ben ik langzaam maar zeker aan het aanpassen.

Qua calorieën ben ik niet veel veranderd maar wel qua macro’s. Ik let veel meer op mijn eiwitten en ben zelfs wat gevarieerder gaan eten. Ik probeer iedere dag een half uur tot uur te gaan wandelen..en daar dan ook een gewoonte van te maken.

Maar het is niet alleen het aanpassen van mijn eten en meer bewegen. Proberen meer tijd voor mezelf vrij te maken en rust in mijn hoofd te creëren is iets wat ik daarvoor niet echt deed. Iets meer voor mezelf zorgen en proberen balans te vinden gaat me echt helpen in de toekomst.

Doordat ik vanaf aug tot nu ruim 17 kilo kwijt ben geraakt ben ik nu ook echt in een positieve spiraal gekomen. Ik voel me super goed, zit heerlijk in mijn vel en doe met veel plezier mijn trainingen. Als ik eveneens off dag heb kijk in naar mijn doelen en vertel ik tegen mezelf waarom ik dit doe….al met al een heel verhaal maar wat ik dus eigenlijk bedoel….

Kevin heeft mijn hoofd de goede kant op gekregen!!! Ik ben super trots op datgene wat ik tot nu toe heb bereikt….en ik ben er zeker van dat ik mijn einddoel ga behalen!

Mitchell Jonk

Een jaar geleden besloot ik aan de slag te gaan met een trainingsschema van Kevin. De manier waarop ik trainde werd daardoor veel beinvloed waardoor mijn structuur en kracht de goeie kant op gingen.

Toen een drukke periode met mijn studie waardoor mijn trainingsstructuur wat afnam en langdurig focussen op het bouwen van kracht en meer eten ervoor zorgde dat ik wat aan de vollere kant werd besloot ik extra maatregelen te nemen.

Door middel van de online coaching met wekelijkse check-ins, de constant bijgestuurde trainingen en maandelijkse meetmomenten wist ik structureel mijn vet percentage en gewicht te verlagen.

Corona moest wat roet in het eten van de ideale training gooien maar zodra de lockdown verdwenen is gaan we dubbel en dwars voor extra lean massa!

KCK academy is efficiënt, doelgericht en werkt.

Sander smit

De voor en na resultaten van de afgelopen superkr8 challenge! Ik heb geknokt met mezelf en ben door gegaan tot het uiterste. Ik ben 5 kilo kwijt geraakt en zie super veel veranderingen. Ik ben super blij met het resultaat.

Ondanks een vervelende rugblessure van 3 weken heb ik alsnog al de kennis kunnen implementeren met als resultaat dat ik super blij ben dat ik mee heb gedaan en mezelf over de streep heb getrokken.

Bedankt kevin, ik raad iedereen aan de superkr8 challenge te doen!

Ferry Heuvel

Niet zo lang geleden trainde ik samen met mijn buddy en benaderde kevin ons met wat advies over onze trainingsaanpak.

Na het advies toe te passen voelde ik al dat dit een heel ander verhaal was dan wat ik gewend was en besloot ik te starten met KCK Academy en de online begeleiding.

Ik had niet verwacht dat vet percentage verlagen zo snel zou gaan en ik verbaasde me over hoe effectief de principes waren die ik en mijn buddy implementeerde.

Zowel mijn trainings als voedingsstructuur werd drastisch verandert wat resulteerde in een grote sprong vooruit na een jaar zelf rommelen met de gewichten.

Ik ben zeer tevreden over de progressie die ik heb gemaakt en ik kan je aanraden om eens door de ogen van kevin te kijken naar jouw obstakels. Ik durf te wedden dat je iets anders ziet dan voorheen.

Jim Veerman

Sporten doe ik langere tijd met plezier maar sinds ik aanraking ben gekomen met de trainingsleer en trackers van KCK Academy kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat het leuker is geworden.

Fysiek heb ik grote sprongen gemaakt en de kennis die Kevin met me heeft gedeeld heeft me een beter beeld gegeven van wat een effectieve training precies inhoud.

Doordat kevin met een 80-20 mentaliteit inhaakt op alledaagse obstakels zoals feestjes, borrelen, weekend en de zo nu en dan vette hap maakt het werken aan je doelen een stuk draagzomer.

Ik ben erg blij met me resultaat en zodra de gyms weer open gaan ben ik van plan verder te groeien onder Kevin’s toezicht.

Twijfel je? gewoon doen.

Brian van der Leest

Soms kan hectiek en drukte ervoor zorgen dat je niet aan al je eigen prioriteiten kunt voldoen. Gelukkig ben ik mezelf al een paar keer tegen gekomen en weet ik waar ik wel en geen baat bij heb. Voor mij is trainen dé tool voor succes; in de sport zelf, in het ondernemen of privé (gewoon lekker stoom afblazen). Mezelf fit en sterk voelen zorgt ervoor dat ik mentaal heel veel kan handelen. Dit moet ik altijd op de 1e plaats zien te houden.


Om te voorkomen dat ik mezelf verlies in de ‘drukte’ ben ik op zoek gegaan naar een NO BULLSHIT trainer, die mij lekker nuchter en down-to-earth wakker houdt. Die het begrijpt dat als ik vraag om echte pijn in een training, dat hij dan buiten het boekje kan werken. Die het snapt als ik mezelf uitlach en tegen mezelf praat tijdens een trainingssessie. Een coach die niet boos wordt als ik mezelf opzettelijk in de maling neem door niet naar hem te luisteren of tegen mezelf lieg dat ik me wel aan een ‘dieet’ hou. Dat hij me uitlacht dat ik me gedraag als een klein kind dat liegt dat hij zijn tanden heeft gepoetst voor het slapen gaan (daar heb je uiteindelijk ook echt jezelf mee). Iemand die niet houdt van eromheen draaien, maar alles accepteert zoals het is. En daar ook eerlijk voor uitkomt.


Op die manier kwam ik dus bij Kevin terecht. Ik kan mezelf erg goed in Kevin’s mentaliteit, coaching en trainingswijze vinden. Zijn manier van coaching vind ik een heerlijke methode om vol te houden. Daarnaast weet Kevin het voor elkaar te krijgen dat ik zin heb in het uurtje trainen (waar ik dus ECHT geen tijd voor had). Als Personal Trainer lijkt de kans klein dat iemand anders jou nog iets kan bijbrengen. Toch moet ik Kevin nageven dat hij me een hoop leuke tips en inzichten heeft gegeven op het gebied van krachttraining. Terug naar de basis is heel moeilijk voor iemand die zichzelf toch wel redelijk fit mag noemen. Maar terug naar de basisoefeningen heeft er wel voor gezorgd dat ik pijnlijke en stressvolle, maar ook weer relaxte trainingen heb kunnen volhouden die mij scherp hebben gehouden deze hectische periode.


Kevin super bedankt voor deze 3 maanden. Ik ben nu weer gefocust en gemotiveerd om te doen wat ik het allerliefst doe: pizza eten en helemaal gek gaan op een WOD.