Lift up club
coaching

De juiste coach verandert het onmogelijk in het mogelijke. Maximaliseer je potentie met onze performance coaches en voel je als nooit tevoren. 

PERSONAL training

Onze club coaches helpen jou om een krachtig lijf met een sterk karakter te realiseren. Wij trainen niet alleen het lichaam maar ook de geest door verder te kijken dan beweging voor vermaak en dieper te duiken in de beweegredenen voor gedrag en gewoontes. Vanuit deze laag helpen wij met het vormen van een karakter dat in staat is zijn gezondheid en realiteit naar eigen hand te zetten. Krachttraining speelt hier een hoofdrol in door actief te leren omgaan met mentale en fysieke groeipijn.

COACHING

De Club Coaches van Lift up club leven volgens ‘’practice what you preach’’. Dit betekent dat iedere coach wordt gecoacht en de volledige controle neemt over zijn of haar eigen ontwikkeling, gezondheid en succes. Club coaches stellen kritische reflecterende vragen die helpen excuus patronen te doorbreken zodat jij als cliënt jouw zelf beperkende geloofsovertuiging kan breken. Zo staat er niks meer tussen jou en je groei in.

Onze
experts

Personal Trainer
Personal Trainer
Online Fitness Coach
Online Fitness Coach
High Leverage Coach
High Leverage Coach