Lekker in je vel, trots voor de spiegel en grip op je gewoontes.

EET- EN Leefstijl traject

Werk aan jou relatie met voeding en het dagelijks leven zodat jij weer van je lichaam kunt genieten met een schoon geweten.

eigen-wijs

Wij helpen jou om jezelf beter te begrijpen zodat jij met plezier op je eigen manier in beweging kunt blijven.

pro-actief

Wij leunen niet achterover wanneer jij stagneert en leren jou hoe je zonder problemen kunt blijven presteren.

Doel-bewust

Wij verliezen nooit ons doel uit ogen en helpen jou om gemotiveerd, gepassioneerd en doelgericht te leven.

Meer dan simpelweg calorieen tracken...

Het beste voedingsplan in de wereld is niks waard als je het niet kunt volgen. Het optimaliseren van jouw relatie met eten begint bij het scheppen van de juiste voorwaardes. Als jij gelooft dat je je eetpatroon op lange termijn kunt veranderen zonder iets aan te passen aan de manier waarop jij omgaat met slaap, lichaamsbeweging, structuur, ontspanning of werk dan zal je thuiskomen van een koude kermis. Moeiteloos het lichaam van je dromen vasthouden, met rust in je kop en een glimlach op je gezicht vereist dat jij weet waar je mee bezig bent als het aankomt op het managen van jouw energie. En dat is precies waar wij ons binnen het eet- en leefstijl traject op richten. 

ZO HEB JE NOG NOOIT AAN JEZELF GEWERKT

JE energie 
budget op orde

Bij het efficient managen van jouw energiebudget is het stellen van prioriteiten onmisbaar. Allereerst is het belangrijk om in beweging te komen voordat je überhaupt gaat nadenken over hoe je in het rood bent beland.

Voor sommige mensen is dat trainen in een gym voor andere simpelweg meer stappen. Krachttraining is geen vereiste om te werken aan jouw eet- en leefstijl wel zal het het proces versnellen.

Vervolgens optimaliseren we jouw relatie met eten door kennis en bewustzijn te vergroten. Voeding voedt namelijk niet alleen je lichaam, maar ook je geest, dit beinvloedt jouw energie en herstelvermogen.

Als jouw beweeg en voedingsplan staat als een huis, richten we ons op het plannen en prioriteren van jouw leefstijl. Dit zorgt ervoor dat jouw energiebudget blijvend in de plus staat zodat wij verder kunnen werken aan jouw vermogen om gezond gedrag eigen te maken. 

blijf presteren

Veel mensen laten zich motiveren door pijn. De pijn van een zwak lichaam, onplezierig spiegelbeeld, weinig energie of het gevoel van sleur. Motivatie speelt een belangrijke rol in het voortzetten van jouw gewenste handelen (zeker wanneer pijn verdwijnt).

Daarom leren we jou hoe je kunt handelen uit persoonlijke beweegredenen die verder rijken dan het fixen van de pijn. Zo kun je blijvend de wilskracht opbrengen om productieve gewoontes en routines die jou dichter bij je doelen brengen eigen te maken.

Vervolgens creëren we samen meer inzicht in de impact van deze gewoontes terwijl we werken aan jouw stresstolerantie zodat jij destructieve gewoontes doorbreekt en niet langer afhankelijk blijft van je omgeving. Zo blijf jij moeiteloos progressie boeken en blijft er tijd en ruimte over om te kijken naar omgaan met emoties, luisteren naar je lichaam en grenzen stellen.

Zelfregie

Als laatste stap gaan we aan de slag met het versterken van jouw identiteit en vertrouwen in eigen draagkracht zodat je jezelf richting kunt geven.

We begeleiden je bij het analyseren van twijfels, waardoor jouw emotionele intelligentie groeit en je op een gezonde en constructieve manier je gedachten kunt uiten, wat leidt tot gezondere relaties.

Zodra je snapt wat jouw gevoel en emoties betekenen kun je er naar handelen en wordt het luisteren naar je lichaam en bewaken van je grenzen een stuk makkelijker.

Het resultaat? Een duidelijk gevoel van wie je bent, wat je wil, hoe je dat gaat bereiken en hoe je gaandeweg van de reis kunt genieten. 

JIJ WILT GEEN ENTERT(R)AINER OF PRAATVRIENDIN
jij wilt een blijvende oplossing

STERKSTE SCHAKEL TRAJECT

Samenwerking van 24 weken
3900 (€650/MAAND)
 • Kickoff + tijdlijn sessie van 2 uur
  t.w.v. 334 euro
 • Uitgebreide lichaamsgericht behandeling
  en analyse t.w.v. 200 euro
 • 48 x Personal training in Private gym
  t.w.v. 3600 euro
 • 6 Maandelijkse transformatieve coaching sessies
  t.w.v. 1500 euro
 • 6 maanden online fitness/habit/nutrition support
  t.w.v. 300 euro
 • 10% korting op alle Lift Up Producten

STERKSTE SCHAKEL TRAJECT

Samenwerking van 24 weken
3450 (BETALING INEENS)
 • Kickoff + tijdlijn sessie van 2 uur
  t.w.v. 334 euro
 • Uitgebreide lichaamsgericht behandeling
  en analyse t.w.v. 200 euro
 • 48 x Personal training in Private gym
  t.w.v. 3600 euro
 • 6 Maandelijkse transformatieve coaching sessies
  t.w.v. 1500 euro
 • 6 maanden online fitness/habit/nutrition support
  t.w.v. 300 euro
 • 10% korting op alle Lift Up Producten

Wordt jij ons volgende 5 sterren verhaal?

Eet- en leefstijltraject
vanaf 86,- per maand