Sterk, Strak en Soepel door het leven.

PERSONAL TRAINING PLUS

De perfecte mix van hoge intensiteit kracht, conditie en mobiliteitstraining 

voor een onverwoestbaar lichaam en een veerkrachtige geest.

In VIER Fases naar Fitnessvaardig

Fitnessvaardig zijn betekent dat jij lichamelijk instaat bent om alles wat het leven voor je voeten gooit aan te kunnen. Dat betekent dat je er niet alleen fit uit ziet maar dat je je ook fit voelt. Door jouw lichaam te trainen in ieder aspect van fitness (maximaal kracht, belastbaarheid, uithoudingsvermogen en bewegingsvrijheid) schep je de voorwaarden voor ongeremde progressie zonder blessures of plateaus.

Met begrip

Voor jouw bewogen leven

Wij begrijpen het als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om in beweging te komen. Iemand vertellen dat hij minder moet eten en meer moet bewegen om af te vallen is hetzelfde als iemand met weinig centen vertellen dat hij gewoon meer moet sparen en minder moet uitgeven. Klopt als een bus alleen je schiet er niks mee op. Samen gaan wij op zoek naar de training, het advies en de oplossingen die voor jou werken. Zo vinden we de sweetspot tussen genieten van het leven en het behalen van resultaat. 

Betrouwbaar

Advies waar je wat aan hebt

Veel therapeuten en trainers eindigen als praatvriendin en houden jou net fit genoeg om pijn te vermijden. Wij geloven in oprechtheid. En daarbij hoort dat wij jou eerlijk vertellen waar het op staat zodat jij kunt handelen op een manier die past bij de gewenste uitkomst. Samen staan we sterk en transparantie wekt het vertrouwen dat nodig is voor een effectieve samenwerking. 

Tarieven

1 op 1 Training vanaf
66,- per sessie

Met volledige focus en aandacht op individuele begeleiding.

Duo training vanaf
37,- per sessie

Ideaal voor vrienden, familie of partners.

SMALL GROUP TRAINING VANAF 24,50 per sessie

Maak gebruik van de groepsdynamiek en leer van elkaar.