Wordt Sterker, Gespierder, Mobieler en Slanker.

Prive & Semi-Prive TRaining

Fitnessvaardig biedt betrouwbaar advies met begrip voor jouw bewogen leven

De VIER Fases van Fitnessvaardig

Fitnessvaardig zijn betekent dat je lichamelijk instaat bent om alles te doen wat het leven je brengt. Dat betekent dat je er niet alleen fit uit ziet maar dat je je ook fit voelt. Door jouw lichaam te trainen in ieder aspect van fitness (maximaal kracht, belastbaarheid, uithoudingsvermogen en bewegingsvrijheid) schep je de voorwaarden voor ongeremde progressie zonder blessures of plateaus.

Met begrip

Voor jouw bewogen leven

Wij begrijpen het als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om in beweging te komen. Iemand vertellen dat hij minder moet eten en meer moet bewegen om af te vallen is hetzelfde als iemand met weinig centen vertellen dat hij gewoon meer moet sparen en minder moet uitgeven. Klopt als een bus alleen je schiet er niks mee op. Samen gaan wij op zoek naar de training, het advies en de oplossingen die voor jou werken. Zo vinden we de sweetspot tussen genieten van het leven en het behalen van resultaat. 

Betrouwbaar

Advies waar je wat aan hebt

Veel therapeuten en trainers eindigen als praatvriendin en houden jou net fit genoeg om pijn te vermijden. Wij geloven in oprechtheid. En daarbij hoort dat wij jou eerlijk vertellen waar het op staat zodat jij kunt handelen op een manier die past bij de gewenste uitkomst. Samen staan we sterk en transparantie wekt het vertrouwen dat nodig is voor een effectieve samenwerking.