Mijn naam is Nina en mijn grootste drijfveer als Personal trainer en Gewicht consulente is om jou de vrijheid te laten ervaren die gepaard gaat met meer zelfvertrouwen, mobiliteit en stressbestendigheid.


Door mijn verleden kan ik als ervaringsdeskundige meepraten over een negatief zelfbeeld. Het hebben van overgewicht en de pijn van in de spiegel kijken en iets te zien wat mij allesbehalve blij maakte motiveerde mij om aan de slag te gaan. Na 10 kilo verloren te hebben met 20% van de gewoontes die 80% van het resultaat bepaalde was ik nog niet waar ik wilde zijn. Lichaamsbeweging, mobiliteitswerk en krachttraining bleken de finishing touch te zijn.


Ik raakte verslaafd aan progressie, Ik proefde van de oneindige bron aan lichaamseigen energie en mijn beweegredenen voor werken aan mezelf veranderde over tijd in een passie voor fysieke en mentale uitdaging en groei. We zijn nu 10 jaar verder en ik kijk nog steeds terug naar het moment waarop ik besloot om de boel aan te pakken met een gevoel dat het de meest impactrijke beslissing van mijn leven was.


De toegangspoort naar een betere wereld is dichterbij dan je denkt. Vitaliteit is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.


Moet je mij geloven? Nee. Kan ik je het verschil laten ervaren? Ja.


De keuze is aan jou.