Het beste plan in de wereld is geen fuck waard als je de knop niet kunt omzetten.

DE STERKSTE SCHAKEL

Een 24 weken traject waarin jij onder begeleiding van een personal trainer en transformatieve coach de knop omzet, 100% van je pijn fixt, een gezond vetpercentage realiseert en fysieke en mentale veerkracht opbouwt.

EERLIJK

Wij vertellen je waar het opstaat zodat je weet waar je staat en er doelgericht aan kunt werken.

Op maat

Wij beoordelen per sessie wat jouw lichaam nodig heeft zodat jij altijd beter de deur uitloopt.

Scherp

Als accountants van jouw lichaam verliezen we nooit jouw ware doelen uit het oog. 

ZO HEB JE NOG NOOIT AAN JEZELF GEWERKT

ONTKETEN JE ENERGIE

Tijd is kostbaar. Te kostbaar om het te besteden aan twijfelachtige trainingen of keukenprinses spelen zonder resultaat. De snelste weg om jezelf te demotiveren is niet weten waarom of waarvoor je iets doet. Bij Lift Up Club geloven wij in gezond groeien met een schoon geweten, en een belangrijke opstap naar groei en meer levenslust is dan ook het begrijpen waarom je iets doet om het vervolgens met een stok achter de deur uit te voeren. Meer kracht, minder vetmassa, meer energie of minder pijn, het maakt niet uit waar voor jou de grootste winst te behalen valt wij spelen in op datgeen wat voor jou een verschil maakt.

ONTCIJFER JEZELF

Na dit traject begrijp jij de ins en outs van trainen, eten, slapen en leven op een manier die jou leidt tot het gewenste resultaat. Als jij er niet bij wilt blijven lopen alsof je 10 jaar geleden de handdoek al in de ring hebt gegooid en als jij snapt dat een gezonde levensstijl jouw energie naar een nieuw niveau kan brengen dan is dit traject voor jou. Trots in de spiegel kunnen kijken terwijl je zonder gezeik kunt doen wat je het liefst doet is de enige manier om het leven te ervaren voor wat het echt waard is.

OMRING JEZELF MET AANPAKKERS

Voor veel van onze cliënten geld dat hun omgeving een van de grootste uitdagingen vormt voor het bereiken van een gezonde balans. De aanpakkers die gekozen hebben om tot actie over te gaan zullen bij ons in aanraking komen met mensen die fan zijn van zelf optimalisatie. Na verloop van tijd is het precies die verbinding in combinatie met het terug winnen van vitaliteit die een aanstekelijke energie binnen jou aanwakkert. Dit maakt jou de sterkste schakel binnen je persoonlijke kringen waardoor je indirect de mensen die het dichts bij je staan positief beïnvloed.

Wordt jij ons volgende 5 sterren verhaal?

JIJ WILT GEEN ENTERT(R)AINER OF PRAATVRIENDIN
jij wilt een blijvende oplossing

STERKSTE SCHAKEL TRAJECT

Samenwerking van 24 weken
3900 (€650/MAAND)
 • Kickoff + tijdlijn sessie van 2 uur
  t.w.v. 334 euro
 • Uitgebreide lichaamsgericht behandeling
  en analyse t.w.v. 200 euro
 • 48 x Personal training in Private gym
  t.w.v. 3600 euro
 • 6 Maandelijkse transformatieve coaching sessies
  t.w.v. 1500 euro
 • 6 maanden online fitness/habit/nutrition support
  t.w.v. 300 euro
 • 10% korting op alle Lift Up Producten

STERKSTE SCHAKEL TRAJECT

Samenwerking van 24 weken
3450 (BETALING INEENS)
 • Kickoff + tijdlijn sessie van 2 uur
  t.w.v. 334 euro
 • Uitgebreide lichaamsgericht behandeling
  en analyse t.w.v. 200 euro
 • 48 x Personal training in Private gym
  t.w.v. 3600 euro
 • 6 Maandelijkse transformatieve coaching sessies
  t.w.v. 1500 euro
 • 6 maanden online fitness/habit/nutrition support
  t.w.v. 300 euro
 • 10% korting op alle Lift Up Producten

DE Tijd Tikt

De kans is vrij groot dat jouw brein een comfortabele en veilige reden kan verzinnen waarom je vandaag niet de eerste stap zou moeten zetten. Of waarom coaching en training zonde is van je zuurverdiende centen. 

 

Nooit in de geschiedenis van de mensheid waren we zo ver verwijderd van het contact met ons lichaam. We verraden ons lichaam dagelijks door niet langer te luisteren naar wat het ons probeert te vertellen. Als neurotische apen zitten we vastgeroest in onze onbewuste patronen die onze energie leegtrekken en onze vitaliteit belemmeren.

Er is geen shortcuts naar vitaliteit. Consistent werken aan al je problemen is de enige weg om jezelf te verzekeren van optimaal functioneren. Er is geen magische pil, quick fix of enkele handeling die je bevrijd van een lichaam dat niet mee werkt. 


Geluk staat gelijk aan het waarnemen van bewuste groei. Als jij dit leest en je voelt dat je groei is gestagneerd dan is het tijd voor een keuze. Kies je voor een lichaam zonder beperkingen die jouw drang om te leven omarmt of blijf je tegen jezelf vechten terwijl je aftakelt en verliest waar je het meest om geeft.  

 

Want in de kern is het waar dat echte vrijheid gelijk staat aan afwezigheid van innerlijke beperking. 

ZET DE KNOP OM

VUL DE INTAKE IN EN WE NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT MET JE OP.