LICHAAMSGERICHTE ANALYSE

In 60 minuten achterhalen hoe jouw lijf 80% beter kan functioneren.

De lichaamsgerichte analyse die naar meer kijkt dan alleen spieren, pijn en symptomen.

Minder pijn | Meer energie | Sterk lijf | Leeg hoofd

VERLICHTEND

Wij praten over alle principes die ten grondslag liggen zodat jij begrijpt waar het echt om draait.

Concreet

Leer in één analyse hoe je kunt werken aan de 20% die 80% van je beperkingen elimineert.

PROFESSIoneel

Coaches met een medische achtergrond die getraind zijn om naar lichaam en hoofd te kijken.

Voor wie?

Deze lichaamsgerichte analyse is voor aanpakkers die inzien dat hun huidige fysieke gesteldheid niet overeenkomt met hoe zij het liefst in het leven zouden staan.

 

Loop jij rond met onverklaarbare pijnklachten, heb jij geen grip op de weegschaal of voel jij je alsof je de handdoek tien jaar geleden al in de ring hebt gegooid?

 

Dan is deze analyse de eerste stap naar de reanimatie van een gezonde relatie met jouw lichaam. 

Creëer inzicht in de ongewenste gewoontes en onbewuste patronen die jouw lichamelijke beperkingen veroorzaken en mik op de acties die blijvend een verschil maken. 

Stap 1: 
DE Vitali-tijdlijn

Om inzicht te krijgen in al jouw fysieke klachten en de bijbehorende symptomen is het belangrijk om de bigger picture in kaart te brengen. Jouw klachten zijn er niet zomaar en de kans is vrij groot dat jij al eerder op deze plek bent geweest. Door een tijdlijn uit te tekenen en alle noemenswaardige klachten en levensveranderende momenten inzichtelijk te maken worden de onbewuste patronen duidelijk. Pas als jij begrijpt wat de ware oorzaak is van jouw gevecht met het lichaam kun je blijvend een verschil maken. 

Stap 2:
Lichamelijk onderzoek

Het lichaam liegt nooit en daarom is het een van de grootste tools die we kunnen inzetten om te achterhalen wat jou dwars zit. Chronische spanning, standsveranderingen, assymetrie in spiermassa of andere uiterlijke kenmerken vertellen ons alles over hoe jij echt in elkaar zit. Jouw binnenwereld is jouw buitenwereld en zolang jij niet ziet wat er aan de binnenkant gebeurt laat jouw lichaam het aan de buitenkant zien. Tijdens het lichamelijk onderzoek helpen we jou om objectief naar je eigen lichaam te kijken zodat je kunt luisteren naar wat het je probeert te vertellen

Stap 3:
Functioneel onderzoek

Natuurlijk willen we zien hoe jouw lichaam beweegt. Jouw bewegingsvrijheid, kracht en vermogen verteld ons alles over jouw fysieke gesteldheid en hoe dat jou in het dagelijkse leven belemmert. Door gericht te zoeken naar welke patronen jouw pijnklachten in leven houden leren we een hoop over wat voor jou de beste manier is om aan de slag te gaan. Jouw belastbaarheid is een grote voorspeller voor de mate waarin jij pijntjes blijft ervaren en tijdens het functioneel onderzoek halen we al de zwakke schakels boven water. 

Wat onze cliënten zeggen?

ANTWOORDT OP DE VOLGENDE VRAGEN:

Locatie: Lift Up Club
Kosten: €30,- ex. BTW

Laat ons weten wie je bent en ga door naar de betaalpagina om jouw analyse te bevestigen.