Bedankt voor het invullen van je intake. Is dit niet jouw eerste coachingstraject bij Lift Up Club dan kun je doorscrollen naar onderen om direct door te gaan naar je dashboard. 

Lees dit als je al je doelen wilt halen en coaching tot het maximale wilt benutten. Sla het over als je je tijd wilt verdoen.

Nadat jij van mij een Whatsapp krijgt voeg ik je meteen toe op mijn iPhone en in mijn cliëntenbestand. Je mag me hier 24/7 vragen stellen wanneer dat jou uitkomt.  Geen moeilijke mails meer nodig dus. Dit is jouw persoonlijke chatbox met mij waarin ik binnen 24 uur antwoordt geef op je vragen. Het doel van deze approach is om het zakelijke te elimineren en zo snel mogelijk naar een friend to friend basis te gaan waarin vertrouwen en los kunnen praten over al je obstakels de overhand neemt. Ik vind het geweldig om gerichte vragen te beantwoorden en ben echt de moeilijkste niet. Geen vraag is dus te gek. 

 

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van volledig ingevulde meetformulieren, trainingen, macronutriënten en stappen. Na je betaling krijg je toegang tot de Lift Up Club Webapp en verwacht ik dat je de onderstaande 4 punten allemaal afrond voordat je je wekelijkse check-in aanvraagt.

Gebruik de Wekelijkse Check-In button op je dashboard en stuur mij zou uitgebreid mogelijk hoe afgelopen week is verlopen. Binnen 48 uur ontvang je feedback en koerswijzigingen. 

 

WAARSCHUWING: Zonder data ben ik blind. Vul jij de 4 onderstaande punten in dan kan ik je op alle vlakken waarde bieden en coachen naar je doelen. 

Punt 1 – Lichaamsgewicht:
Deel dagelijks je ochtend gewicht via het dashboard. Gewichtsfluctuaties kunnen behoorlijk groot zijn en wanneer het jouw doel is om 0.3 of 0.5 kilo per week te winnen of te verliezen dan kan je je misschien wel voorstellen dat het niet helpt dat het verschil in lichaamsgewicht tussen je lichtste en je zwaarste punt soms 2 kilo kan zijn binnen 1 week. Daarom kijken we alleen naar jouw WEKELIJKSE gemiddelde en vergelijken we die van week tot week en bij dames zelfs alleen met dezelfde week uit de volgende menstruatiecyclus.

Punt 2 – Voeding samenstelling:
Wanneer je hebt gekozen om te werken met je calorieën tracker dan deel je dagelijks je calorie-inname & macro’s (eiwit,vet,koolhydraat inname) via je dashboard. Nadat je je myfitnesspall logboek op openbaar hebt gezet en je account naam hebt opgeslagen in de Lift Up Club webapp kan ook ik mee kijken naar wat je invoert. Deze stappen worden nog duidelijker gemaakt met de video’s op je dashboard. Als je er voor kiest om een voedingsschema te volgen dan is dit niet nodig tenzij je in het weekend afwijkt van je plan. Het doel van de tracker is niet om de rest van je leven obsessief alles te registreren wat in je mond beland maar wel om zo veel mogelijk inzicht te creëren en te leren over wat je nou precies in je lijf stopt.

Punt 3 – Training registraties:
Iedere training registreer je al je sets, herhalingen en kilo’s zodat ik aan de hand van verscheidene modellen jouw progressie kan veilig stellen. Volg het adviesgewicht altijd en probeer zoveel mogelijk NETTE herhalingen te doen. Houd je zelf niet voor de gek want dan zal het advies niet meer kloppen. Vul jij niks in of tel jij de laatste paar verschrikkelijke herhalingen die mij emotionele pijn zouden geven gewoon mee? Dan is mijn feedback niks waard.

Punt 4 – Algehele lichaamscompositie:
Voor je wekelijkse shape check verwacht ik dat je je gewicht, vet % en navelomtrek upload.  Deze kun je toevoegen op de meting pagina door middel van het groene plusje. Voor je maandelijkse shape check pak je de omtrek van alles (dus romp, armen, heupen en benen) en maak je een nieuwe progressie foto van voor zij en achter aanzicht. Voor het maken van de foto is het handig om hulp te vragen of om met een statief en de videofunctie op je telefoon een video te maken waaruit je screenshots haalt. Zorg voor een goede belichting en maak de foto’s op dezelfde plak, dezelfde dag en dezelfde tijd. Kies het liefst een natuurlijke lichtbron zoals een raam maar probeer direct zonlicht te vermijden. Zet de camera ongeveer op een hoogte die halverwege je lichaam is om vertekeningen te voorkomen en plaats de camera tussen je lichtbron en jezelf zodat er geen slagschaduw in beeld is. Onder de meetformulieren vind je 2 instructievideo’s over hoe je het best kunt meten en mocht je nog geen meetlint of huidplooimeter hebben dan is de onderstaande een goede keuze wat betreft prijs-kwaliteit verhouding.

Is het einde van de week bereikt en wordt het tijd voor een check-in ?

Stuur mij dan je Wekelijkse Check-In via de inmiddels rood geworden button op je dashboard.


NOGMAALS:  Zonder data ben ik blind. Vul jij al de bovenstaande punten in dan kan ik je op alle vlakken waarde bieden en coachen naar je doelen. 

Uitleg voedingsbegeleiding:
Ik zal even kort toelichten hoe de verschillende vormen van voedingsbegeleiding werken en wat ik van jou verwacht. 

1. Focus op voedingskwaliteit verbeteren in eigen beheer.
– Kies jij voor de bovenstaande aanpak dan ontvang jij al de richtlijnen die nodig zijn voor een kwalitatief voedingspatroon en bepaal je zelf hoe je je voeding opknapt. Je metingen zullen een weerspiegeling zijn van de effectiviteit van je voeding en als we niet zien wat we willen dan sturen we bij.

2. Focus op een basis structuur na wat calorieën tracken.
– Nadat je je myfitnesspal hebt gekoppeld met de Lift Up webapp begin je je dagelijkse voeding zelf te registreren aan de hand van de richtlijnen die je van mij ontvangt. Je registreert aan het einde van de dag je macro’s in de Lift Up webapp en bij de wekelijkse check-in kan ik meekijken en je helpen om je voedingsstructuur te optimaliseren.

3. Focus op een waterdicht voedingsplan waar je wat meer tijd in moet investeren.
– Kies je voor de bovenstaande optie dan ontvang je van mij een 3-daags voedingsplan op basis van de door jou gedeelde voorkeuren uit de intake. Deze voedingsschema’s zijn wekelijks aanpasbaar en door middel van jouw check-in mail kun je laten weten wat wel voor je werkt en wat niet en wat je eventueel zou willen veranderen.  Rechts zie je een voorbeeld van een voedingsplan. Je ontvangt naast je voedingsplan ook een boodschappenlijst met al de nodige ingredienten.

Mocht je het gemist hebben dan had ik nog een handige lijst klaar staan waar je supplementen en andere benodigdheden kunt halen die essentieel zijn voor jouw fitness journey. Klik hier om naar de lijst te gaan.


Als laatste voorbeeld wil ik je nog laten zien hoe de wekelijkse check-in mail eruit ziet wanneer je je week wilt afronden, feedback wilt ontvangen, kiest voor aanpassingen in je voeding en obstakels wilt bespreken:

———————————————————-

Wekelijkse Check In van de resultaatrijke client:

Training 100% complete – Ja

Dagelijks gewicht 7 keer ingevuld – Ja

Volledige meting ingevuld – Ja

Dagelijkse Kcal inname – 2300
Gemiddeld aantal stappen – 10.231
Cardiosessies deze week – 2 x 30 min – 160 BPM
Motivatie – 100%
Trouw aan dieet – 100%
Zin om te trainen – 100%
Slaap kwaliteit – 100%
Honger management – 100%
Stress management – 100%

Mate van energie – 100%

 

Aanvullende informatie:

Geweldige week achter de rug. Persoonlijk goed, trainingen goed en zakelijk goed. Tov vorige keer is vet% wel wat hoger, dit komt door de vakantie van vorige week verwacht ik maar zal komende tijd wel recht trekken. Wel lekker doorgetraind waardoor ik in de flow ben blijven zitten. Focus weer op lange termijn ipv snel resultaten waardoor ik er beter in zit en ook mijn doel helderder kan stellen.

 

Obstakels:
– Deze week had ik een vakantie waardoor ik wat uit de bocht vloog, ik vond het moeilijk om mijzelf te beperken met ongezonde snacks on the go. Wat kan ik als makkelijke snack meenemen?
– Rond de klok van 16.00 ervaar ik enorm veel honger waardoor ik soms toch nog even de kastjes in duik, Hoe kan ik dit voorkomen?
– Ik heb s’ ochtends problemen met wakker worden, hoe kan ik dit verminderen?

 

Wijzigingen in voedingsplan:
EI maaltijden -> Kwark maaltijden
Zalm -> Kip
Brood -> crackers
Bereidingstijd avond maaltijd korter
Ik lust geen koriander

 

Dat was hem voor deze week ik kijk uit naar je feedback.

 

Groetjes de perfecte en resultaatrijke client!
———————————————————-

Goed dat je er bij bent gebleven en alles hebt gelezen. Als dit alles gerealiseerd kan worden dan ga jij zeker weten bereiken waar je je zinnen op hebt gezet. Je krijgt nu toegang tot jouw persoonlijke dashboard waarin je eerst 6 stappen kunt doorlopen om te zien wat er allemaal mogelijk is. 


Je kunt inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat gebruikt is voor het invullen van de intake. Mocht je nog vragen hebben dan weet je me te vinden!