Een gezonde gok voor het resultaat dat je verdient.

20 trainingsessies in 10 weken

De enige weddenschap waarbij de uitdager aan jouw kant staat.

Dit is hoe 'wed je fit' werkt:

In samenspraak met een personal trainer stel je één of meerdere realistische doelen. Je daagt jezelf uit en gaat de weddenschap aan om in de komende 10 weken met 20 personal trainingsessies en fitnessgerichte coaching je doel te behalen. Onder persoonlijke begeleiding van ervaren coaches met een bewezen aanpak ga jij all-in en maak jij niet alleen kans op een fit en gezond lichaam maar ook nog eens een geldprijs van 500,-. Daag jij je fitnessbuddy of vrienden uit dan kan deze geldprijs oplopen tot 1000,- of zelfs 1500,- euro. 

Beloon jezelf

Voor een betere gezondheid

Als coaches en trainers juichen wij voor alle resultaten van onze clienten. Toch is het in fitness de gewoonte om de lat van succes telkens te verhogen. Het is mens eigen om de kleine successen over het hoofd te zien en daarom vinden wij het vieren van het behalen van jouw eerste doel extreem belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat we bereid zijn om één derde van onze omzet in te zetten als beloning. Wie zijn successen niet viert mist de vreugde van vooruitgang en zal uiteindelijk tot stilstand komen. 

Een uitdaging

die resulteert in een belofte

Laten we heel eerlijk zijn, veel mensen houden van een uitdaging, geld en resultaat. De motivatie om te beginnen met een gezondere leefstijl komt niet uit de lucht vallen. Daarom is het hebben van ”Skin in the game”, wat betekent dat je hebt te verliezen, een effectieve manier om in beweging te komen. Zodra het balletje gaat rollen voelt werken aan jezelf beter en verandert de uitdaging in een belofte om jezelf nooit meer tekort te doen.