Optimale stimulus voor spiergroei

Leer trainen op de juiste balans tussen intensiteit en volume.

Stop met tijd verspillen

Wekelijkse progressie en periodisering.

Vanaf 1 euro per dag

Als je daar problemen mee hebt is fitness niet je grootste obstakel.

Zichtbaar succesvol

Een logisch gevolg van sterker is strakker.

[ sneller sterker ]

Welkom bij Project Lift Off.

 

Dit project is in het leven geroepen om de schrikbarende afwezigheid van kwalitatieve trainingskennis voor spiergroei te elimineren. Binnen dit programma draait het om leren presteren en is het doel om op de meest efficiënte manier zo snel mogelijk, zo sterk mogelijk te worden. Door gebruik te maken van het wekelijks geprogrammeerde groeiplan, chatten met je coach en de mogelijkheid om video’s te delen voor techniek optimalisaties is progressie een feit. In plaats van je tijd te verdoen met het vermaken van je ego of je lichaam te slopen met je rusteloze geest maakt dit programma het verschil. Wil je sterker worden en er uitzien alsof je aan jezelf hebt gewerkt dan weet je wat je te doen staat.

 

Let op! Project Lift Off is nieuw en zal maandelijks uitgebreid worden met meer kenniscomponenten. Vroege vogels pakken blijvend korting door in de eerste maanden hun deelname te bevestigen. De prijs zal maandelijks stijgen voor nieuwe deelnemers. 

Krachtgarantie

Als je de instructies in dit programma naadloos opvolgt en er is ook maar één oefening waarop je na de 1e maand niet sterker bent geworden dan boeken wij het dubbele van wat je betaald heb terug.

Wekelijks ge-update

Wekelijkse aanpassingen op set & herhalingen niveau voor een optimale periodisering van volume en intensiteit. Groei als nooit te voren en til wat voorheen onmogelijk leek. 

24/7 ondersteuning

Stel je vragen via de chat, deel je techniekvideo’s voor optimalisaties en krijg toegang tot de kenniscomponent van Project Lift Off met al de ins en outs van trainen voor spiergroei. 

[ Zichtbare spiermassa ]

Project Lift-off dankt zijn naam aan de gigantische sprongen die deelnemers maken wanneer ze overstappen op een effectief trainingsprogramma waarbinnen hun vermoeidheid hun prestaties niet langer maskeert. Dit betekent vooral begrijpen wat het betekent om op de sweetspot van intensiteit en volume te trainen zodat je echte zichtbare spiermassa kunt aankomen. Stap voor 1,50 per dag in op het wekelijks geperiodiseerde Lift Off programma en bepaal zelf wanneer je het programma verlaat. Of betaal op jaarbasis 50% minder en kies voor een jaar subscription. Doen alsof je binnen 12 weken het lichaam van je dromen zal krijgen heeft nog nooit iemand geholpen. Met de juist biomechanische benadering spreken we het gewenste weefsel aan zodat je hard kunt groeien en kunt leren begrijpen hoe techniek optimalisaties aansluiten bij jouw individuele behoeftes. Verwacht een combinatie van isolatie en compound bewegingen uitgevoerd met een hoge efficiëntie.

 

Zoals eerder genoemd is de prijs afhankelijk van de maand waarin jij kiest om deel te nemen. Op de Checkout pagina vind je meer over de prijzen.

2-min-4