Benieuwd waar dit over gaat?
Scroll omlaag.

Verdrievoudig je persoonlijke en zakelijke succes

Een praktische workshop voor mensen die van plan zijn om blijvend een verschil te maken.

13 April steken 3 experts op het gebied van verbinding, vitaliteit en vermogen de koppen bijeen om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de exponentiële groei die plaats vind wanneer je je zaakjes op orde hebt.

De tips, tricks en inzichten die zij delen kun jij direct toepassen om:

Maak kennis met de sprekers:

Mentor & Hypnotherapeut

Marja Harrijvan

Marja Harrijvan is mentor & hypnotherapeut van ambitieuze professionals. Zij inspireert ons met inzichten over de werking van het brein en het onderbewuste.

Marja’s aanpak is levensveranderend. Haar masterclass laat je anders kijken en vergroot het kleine en grote genieten. Met als gevolg veel meer energie, balans en welzijn met collega’s, je dierbaren en vooral jezelf.

Transformatieve Fitness Coach

Kevin Sijmonsbergen

Kevin Sijmonsbergen is een transformatieve fitness coach voor aanpakkers.
Aan de hand van herkenbare verhalen, harde cijfers en inzicht in de systemen die vitaliteit bepalen, houdt hij een spiegel voor die de ogen opent en aanzet tot actie.

Kevin’s pleidooi om vitaliteit te vergroten beïnvloedt direct de kwaliteit van jouw dagelijks leven en helpt je om de rest van je leven volledig in je kracht te doen wat jou leven de moeite waard maakt. 

Duurzaam beleggen expert

Loege Schilder

Loege Schilder heeft ruim 20 jaar ervaring als vermogensbeheerder en adviseur van banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Hij legt uit hoe je succesvol investeert in duurzame kwaliteitsbedrijven en zo een aantrekkelijk rendement combineert met een bijdrage aan een betere wereld.

De bedrijven in de portefeuille van het Duurzaam Beleggen Flagship Fund zijn winstgevender, groeien sneller en ruim 75% minder vervuilend dan het gemiddeld aandeel.

Na het verhaal van Loege ga je naar huis met 3 praktische tips die je gelijk kunt toepassen voor meer groei van je vermogen.

Voor wie is dit evenement?

Dit event is voor jouw als jij in 2024 een verschil wilt maken. De drie onderdelen verbinding, vitaliteit en vermogen versterken elkaar en leiden tot groei en bloei op vrijwel ieder domein van jouw leven.

Verbinden: 
Leren om vanuit je natuurlijke kern vrij te zijn en talentvol in het leven te staan zodat je doormiddel van jouw kernvisies je omgeving, werk en klanten positief kunt beïnvloeden.

Vitaliteit:
Open je ogen tot de ware impact en gevolgen van een fit en gezond lijf.  In vertrouwen en vitaliteit schuilt de sleutel tot oneindige energie en weerbaarheid zodat je zonder problemen kunt doen waar je echt in gelooft.

Vermogen:
Een goede financiële situatie geeft je de kracht en vrijheid om met zekerheid te leven. Door duurzaam te denken help je je omgeving, jezelf en de komende generaties zowel later als nu.

GELIMITEERDE DEELNAME

2/3e van onze capaciteit is bedoelt voor genodigde gasten.


Wij openen de deur voor inschrijving op de overige 6 plaatsen alleen deze maand.

 

 

Als vergoeding voor deze waardevolle dag vragen wij onze deelnemers om een kleine vergoeding in de vorm van een donatie aan Stichting Ringen om Volendam (lees hier meer).

 

 

Na jouw registratie ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Bij twijfel wat vragen?


Dat kan altijd.

klik op het whatsapp logo en vraag maar raak.

Voortgang
Webdesigner 75%

Je bent er bijna! Vul je gegevens in en krijg direct alle (start)informatie.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Vertel ons wie je bent.

Vul het onderstaande formulier in dan zorgen wij voor de rest.

Jouw gegevens: