Ik denk dat mijn transformatie verhaal eigenlijk al eind aug 2020 begonnen is. Ik ben toen namelijk al zelf gaan proberen mijn eetgewoontes aan te passen en meer gaan te bewegen.

Maar corona gooide roet in het eten en ik vond het zelf lastig om daar een goed ritme in te vinden.

Via de socials meegedaan met de teruginactie10daagse en daarna gestart met de superkr8 Challenge. Ik heb zelf denk ik het meeste veranderd in mijn mindset. Heb mezelf echt doelen gesteld en op papier gezet waarom het voor mij belangrijk is om gewicht kwijt te raken. Ik ben mijn eten echt gaan tracken en ook mijn eetgewoontes ben ik langzaam maar zeker aan het aanpassen.

Qua calorieën ben ik niet veel veranderd maar wel qua macro’s. Ik let veel meer op mijn eiwitten en ben zelfs wat gevarieerder gaan eten. Ik probeer iedere dag een half uur tot uur te gaan wandelen..en daar dan ook een gewoonte van te maken.

Maar het is niet alleen het aanpassen van mijn eten en meer bewegen. Proberen meer tijd voor mezelf vrij te maken en rust in mijn hoofd te creëren is iets wat ik daarvoor niet echt deed. Iets meer voor mezelf zorgen en proberen balans te vinden gaat me echt helpen in de toekomst.

Doordat ik vanaf aug tot nu ruim 17 kilo kwijt ben geraakt ben ik nu ook echt in een positieve spiraal gekomen. Ik voel me super goed, zit heerlijk in mijn vel en doe met veel plezier mijn trainingen. Als ik eveneens off dag heb kijk in naar mijn doelen en vertel ik tegen mezelf waarom ik dit doe….al met al een heel verhaal maar wat ik dus eigenlijk bedoel….

Kevin heeft mijn hoofd de goede kant op gekregen!!! Ik ben super trots op datgene wat ik tot nu toe heb bereikt….en ik ben er zeker van dat ik mijn einddoel ga behalen!