Via mijn werk kon ik een pt traject starten na een aantal gezondheid checks. Er waren al een groep collega’s voor onze groep geweest met geweldige resultaten dus vol goeie moet mocht ik beginnen bij Kevin. 2 x per week pt was in het begin een hele opgave dat ook omdat mijn gewicht toen 121,9 kilo was. Maar de eerste les was voor mij best teleurstellend ik kon maar 8 kilo een aantal keer boven me hoofd tillen. Maar toch vol goeie moet ben ik de volgende les weer begonnen en gaf dit ook aan. Mijn doel was namelijk afvallen en een sterkere rug creëren. Kevin gaf op dit moment nog ook aan dat je bij het begin moet beginnen wil je komen waar je wezen wil.


En dit was ook zeker niet gelogen want week na week zag ik dat ik sneller vooruit ging en ook zeker sterker werd maar dat ging ook niet zonder slag of stoot. Ook kevin begeleiden mij hierbij uitstekend in welke oefeningen voor mij belangrijk waren om mijn blessures te verminderen. En het werpte stapje voor stapje zijn vruchten af. Na een half jaar en 18 kilo minder was ik klaar om verder mijn doel te halen. Maar dit moest ik natuurlijk zonder Kevin doen. Toch af en toe nog een lesje tussen door maar kwam toen met de verassing dat ik een 2 kindje verwachten en heb toen besloten om het wat rustiger te doen. Wel zelf trainen maar een stuk rustiger. Mijn zwangerschap en bevalling was zacht uitgedrukt geen roze wolk en heeft me een hoop stress en kilo’s gebracht. En ondanks dat bleef Kevin toch contact houden (was toch een stok achter die hele zware deur.) Toch altijd in me achterhoofd heeft er een ander traject gezeten maar dat vond ik zwak dus ik wilde dit zelf doen. Maar helaas uit eindelijk weer helemaal terug bij af ben ik toch een nieuw traject gestart maar ja wat zullen andere mensen hier van vinden. Na dat mijn gezondheids check slechter werd dan de keren daarvoor heb ik de sprong gewaagd.


Ik ben een traject in gegaan voor een gastric bypass operatie (een kleinere maag met een darm omleiding) bij de Nederlandse obesitas kliniek en wat kwam daar als eerste naar voren dat na een operatie je zeker moet gaan bewegen omdat je anders verder van huis bent want je spieren gaan snel achter uit te omdat je snel veel gaat afvallen. Dus me stoute schoenen aangedaan en ik heb Kevin daarvoor benaderd en om advies gevraagd en Kevin was gelijk super enthousiast en wilde zeker dit traject met mij bewandelen (dit verwachten ik dus echt niet ik had verwacht dat hij me probeerde van gedachten te veranderen) Mijn operatie was op 31 oktober en na 2 weken behoorlijk beroerd zijn was ik daar echt wel klaar mee en heb ik Kevin gebeld en die had me ingeroosterd. Dit was nog zwaarder dan de eerste les bij Kevin omdat je natuurlijk met een half kopje kwark even een uur moet gaan trainen en natuurlijk liever dood gaat dan dat je moet toegeven dat het je niet lukt maar dat ballonnetje prikte Kevin zo lek. Hij was super begrip vol en gaf nog meer voedings tips over eiwitten inname en wat voor voeding dan ook gewoon lekker is om te eten. Na 10 weken samen trainen kon ik zelf weer verder met alle tips en trucs die hij me weer heeft bij gebracht.


Inmiddels was mijn gewicht al onder de 90 kilo gezakt en had ik echt de smaak te pakken. Bammmm alles dicht kunnen niet meer trainen lang leven COVID 19. Maar ik was gewapend met kennis en tips en het simpelste wat hij mijn heeft bij gebracht hierin “ als je iets echt wil dan moet je gewoon blijven bewegen en dan haal je je doel vanzelf” dus dat heb ik gedaan gewoon elke dag blijven lopen fietsen achter de kids aan rennen🤣🤣 maar ondanks alle ellende die we er allemaal van ervaren heb ik het positief bekeken en dus wel mijn doel behaald nu op 68,5 kilo met een boel kennis en ervaringen rijker mag ik toch met recht zeggen dat het maakt niet uit of je dik of dun bent, lang of kort, een sixpack heb of er een wil hebben bij Kevin zit je echt op het goeie adres !!!


Gewoon een nuchtere gozer die je met heeeeel veel kennis en ervaring de juiste kant op schopt en bij je blijft ondanks de keuze die je maakt onderweg 😉