Iets langer dan een half jaar geleden besloot ik aan de slag te gaan met Kevin. Ondanks mijn verleden in fitness besloot ik dat ik wel een stok achter de deur kon gebruiken om mijzelf naar een hoger niveau te brengen.

Mijn vrienden vroegen mij of ik gek was toen ik besloot een coach te nemen terwijl ik zelf een achtergrond in fitness heb maar ik wist als geen ander dat coaching meer betekende dan alleen kennis hebben. Omdat mijn fysieke shape niet lange kon besloot ik met Kevin te starten. Ik had een hoop goeie berichten over hem gehoord. Verder zagen de voor en na foto’s van zijn clienten er veel belovend uit, dat wou ik ook!

Kevin was voor mij de stock achter de deur die ervoor zorgde dat ik verantwoording moest afleggen en implementeerde wat we samen hadden besproken. Een week minder trainen of mezelf weer volstouwen werd direct geconfronteerd. Omdat Kevin alles monitort kon hij precies zien wanneer ik de controle verloor en wanneer het tijd was om mij te herinneren aan wat ik precies probeerde te bereiken.

Mijn grootste probleem was voorheen dan ook dat ik een paar weken alles op alles zette om vervolgens weer alles te laten varen. Door kevin als stok achter de deur gebeurde dit niet langer.

Na onze samenwerking voelde ik me een stuk beter. Ik kom makkelijker mijn bed uit, ben vrolijker en niet langer om het minste geringste uitgeput. Voor degene die last hebben van een alles of niets mentaliteit zou ik zeggen dat je kevin veilig een aapje kan sturen. Ik raad het zeker aan!

Waar ik eerst tegen het trainen en gezond eten op zag, gaat het nu allemaal vanzelf. Het nieuwe normaal noemen ze dat dan (maar dan niet die 1,5 m variant 🤪)