Na iets teveel bulken en iets teveel genieten, en minder goed opletten waren de bekende Corona kilos ook voor mij eraan gekomen ondanks het vele sporten.

Dus moest het roer om want ‘slob 2021 is coming’. Een paar kilo eraan is meestal geen moeite, maar eraf, ja dat gaat nog wel eens wat lastiger. Dus zelf begonnen met voeding tracken en nog meer te sporten.

Na -4 kg zag k dat ik geen progressie meer boekte. Na een aantal goede verhalen te hebben gehoord over Kevin, stuurde ik hem een berichtje.

Kevin maakte een doordacht plan met me qua krachttraining en voeding(macro’s). Hij vertelde mij de essentie van krachttrainen in samenhang met droogtrainen en liet me aan het nadenken over slechte gewoontes en hoe ik deze kon omzetten.

Nu 3 maanden later en 11kg lichter voel k me weer top en sterker dan ooit, en voel ik ook echt het verschil bij alle sporten die ik beoefen.

Kevin heeft verstand van wat hij doet en door zijn kunde en manier van begeleiden kan hij je echt naar een hoger niveau brengen!