Soms kan hectiek en drukte ervoor zorgen dat je niet aan al je eigen prioriteiten kunt voldoen. Gelukkig ben ik mezelf al een paar keer tegen gekomen en weet ik waar ik wel en geen baat bij heb. Voor mij is trainen dé tool voor succes; in de sport zelf, in het ondernemen of privé (gewoon lekker stoom afblazen). Mezelf fit en sterk voelen zorgt ervoor dat ik mentaal heel veel kan handelen. Dit moet ik altijd op de 1e plaats zien te houden.


Om te voorkomen dat ik mezelf verlies in de ‘drukte’ ben ik op zoek gegaan naar een NO BULLSHIT trainer, die mij lekker nuchter en down-to-earth wakker houdt. Die het begrijpt dat als ik vraag om echte pijn in een training, dat hij dan buiten het boekje kan werken. Die het snapt als ik mezelf uitlach en tegen mezelf praat tijdens een trainingssessie. Een coach die niet boos wordt als ik mezelf opzettelijk in de maling neem door niet naar hem te luisteren of tegen mezelf lieg dat ik me wel aan een ‘dieet’ hou. Dat hij me uitlacht dat ik me gedraag als een klein kind dat liegt dat hij zijn tanden heeft gepoetst voor het slapen gaan (daar heb je uiteindelijk ook echt jezelf mee). Iemand die niet houdt van eromheen draaien, maar alles accepteert zoals het is. En daar ook eerlijk voor uitkomt.


Op die manier kwam ik dus bij Kevin terecht. Ik kan mezelf erg goed in Kevin’s mentaliteit, coaching en trainingswijze vinden. Zijn manier van coaching vind ik een heerlijke methode om vol te houden. Daarnaast weet Kevin het voor elkaar te krijgen dat ik zin heb in het uurtje trainen (waar ik dus ECHT geen tijd voor had). Als Personal Trainer lijkt de kans klein dat iemand anders jou nog iets kan bijbrengen. Toch moet ik Kevin nageven dat hij me een hoop leuke tips en inzichten heeft gegeven op het gebied van krachttraining. Terug naar de basis is heel moeilijk voor iemand die zichzelf toch wel redelijk fit mag noemen. Maar terug naar de basisoefeningen heeft er wel voor gezorgd dat ik pijnlijke en stressvolle, maar ook weer relaxte trainingen heb kunnen volhouden die mij scherp hebben gehouden deze hectische periode.


Kevin super bedankt voor deze 3 maanden. Ik ben nu weer gefocust en gemotiveerd om te doen wat ik het allerliefst doe: pizza eten en helemaal gek gaan op een WOD.