Het idee van een PT spookte al een tijdje door mijn hoofd. Op een gegeven moment dacht ik “ik breng elke week 100 euro naar de kroeg maar laat ik dat nou eens een keer in mezelf investeren”. Ik was Kck al ruim 3 maanden aan het volgen op instagram en de kracht en de passie waarmee Kevin praat inspireerde me om de stap te zetten en het traject met Kevin aan te gaan.

Ik had zelf geen besef van eten, drinken, macro’s en suikers en daar heeft Kevin mij goede inzichten in gegeven. Ik ben vrachtwagenchauffeur en het is dan niet altijd even makkelijk om eten wat gezond en voedzaam is voor je lichaam mee te nemen en klaar te maken. Maar samen met Kevin heb ik toch een makkelijke oplossing gevonden die goed vol te houden is. Op vrijdag en zaterdag had ik dan 1 uur training met Kevin. En ondanks dat zelf al mijn hele leven aan het sporten ben was ik na die lessen gesloopt. Toen pas merkte ik dat ik altijd verkeerd aan het trainen was en totaal niet wist waar ik mee bezig was in de sportschool. Het verschil was gelijk in de eerste week al te merken: niet meer moe, voelde me super fit en zat lekker in mijn vel.

Nu zijn we 10 weken verder en ben ik super trots op het resultaat wat ik heb behaald! Voor mensen die deze stap ook willen nemen raad ik Kevin zeker aan omdat het een leuke vriendelijk jongen met wie je je doelen 100% kan behalen die ook nog eens veel humor heeft waardoor je met een lach door de training heen gaat.

Aron Mossel.