TIL Jezelf naar een hoger niveau

[ Til Jezelf naar een hoger niveau ]

In 10 weken tijd op een veilige, effectieve en realistische manier gas geven om je lichaam en geest te versterken.
Verzeker jezelf van een betere look, meer energie en minder pijntjes of gezeik. Geen probeerseltje maar een ijzersterke commitment.

De Team Up Challenge van 8 april is al begonnen. In September start de nieuwe challenge. Wil je een reminder krijgen wanneer we starten registreer dan hieronder je gegevens. 

2x per week 
Personal training

Tijdens deze challenge train je 2 x per week in Small group verband met jouw zelfgekozen of toegewezen team onder begeleiding van een personal trainer. Deelname kan dus ook alleen. Wij snappen dat training meer is dan alleen afzien en uitputten. De focus hoort niet te liggen op restricties en slopen maar op presteren en groeien. Onze trainingen zijn daarom niet minimaal, niet maximaal maar optimaal afgestemd op wat jouw team nodig heeft om te accelereren. Ons doel is om jouw team elke sessie beter de club te laten verlaten dan hoe jullie binnen kwamen. En wij verliezen ons doel nooit uit het oog.

Maandelijkse
WORKSHOPS

In fitness en gezondheid zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Onze aanpak is niet in steen gebeiteld. Wat niet voor je werkt kunnen we geen oplossing noemen. Daarom kijken we verder dan onze neus lang is en proberen we echte blijvende oplossingen te creëren voor de problemen die jou ervan weerhouden gezond te leven. Dit doen wij door middel van de maandelijkse optimalisatie workshops waarin we jou alles haarfijn uitleggen zodat je zelf snapt waarom je iets doet. Het is niet de bedoeling dat dit de zoveelste vakantie van je normale gang van zaken gaat worden. Het doel is dat onze aanpak comfortabel en realistisch genoeg is zodat het je nieuwe normaal zal worden.

UITdagende
omgeving

Al 10 jaar coachen wij onze cliënten naar een betere gezondheid op een effectieve, veilige en resultaatgerichte manier. Onze coaches zijn multidisciplinair opgeleid om een uitstekend beoordelingsvermogen te hebben wanneer het eropaan komt. Wanneer de pijn die gepaard gaat met het niet zijn waar je wilt zijn gefixt wordt is er vaak iets nodig om je verder te brengen dan simpelweg de basis. Een uitdaging is de ideale setting om het uiterste uit je zelf te halen zodat je kunt zien waar je werkelijk toe in staat bent.  Lees hieronder hoe de challenge er uit ziet.

[ STOK achter de deur ]

Tijd is kostbaar. Te kostbaar om het te besteden aan twijfelachtige trainingen of keukenprinses spelen zonder resultaat. De snelste weg om jezelf te demotiveren is niet weten waarom of waarvoor je iets doet. Bij Lift Up Club geloven wij in gezond groeien met een schoon geweten, en een belangrijke opstap naar groei en meer levenslust is dan ook het begrijpen waarom je iets doet om het vervolgens met een stok achter de deur uit te voeren. Meer kracht, minder vetmassa, meer energie of minder pijn, het maakt niet uit waar voor jou de grootste winst te behalen valt wij spelen in op datgeen wat voor jou een verschil maakt.

Na deze challenge begrijp jij de ins en outs van trainen, eten, slapen en leven op een manier die jou leidt tot het gewenste resultaat. Als jij er niet bij wilt blijven lopen alsof je jaren geleden de handdoek al in de ring hebt gegooid en als jij snapt dat een gezonde levensstijl jouw energie naar een nieuw niveau kan brengen dan is deze challenge voor jou. Trots in de spiegel kunnen kijken terwijl je zonder gezeik kunt doen wat je het liefst doet is de enige manier om het leven te ervaren voor wat het echt waard is.

[ Gezond uitdagend ]

8 April vindt de Kick Off plaats van de Team Up Challenge. Een challenge waarin 16 deelnemers over 4 groepen de strijd aan gaan met zichzelf en de concurrerende teams om net voor de zomer hun zaken op orde te hebben. Let op, er zit dus een limiet aan het aantal deelnemers. 2 keer per week gaan zij aan de slag met een trainer, dagelijkse vinken ze hun habits af via de Lift Up app, Wekelijks doen ze de uitgebreide check-ins en maandelijks volgen ze seminars gericht op onderwerpen zoals Training Optimalisatie, Voeding Optimalisatie en Lifestyle optimalisatie.

Dit is geen ‘’hier-heb-je-een-schema-en-zoek-het-maar-uit’’ challenge. Dit is een zeer leerzame, mogelijk levens veranderende challenge vol commitment en verbinding met gelijkgestemde. En natuurlijk ook nog een vette prijs voor de winnaar.

[ 8 April Kick-off ]

De Team Up Challenge van 8 april is al begonnen. In September start de nieuwe challenge. Wil je een reminder krijgen wanneer we starten registreer dan hieronder je gegevens. 

Op 8 april is de kick-off van de challenge en de eerste voeding optimalisatie workshop. Maak kennis met andere toekomstige aanpakkers, praat met onze coaches en neem de sfeer binnen de Lift Up Club in je op. Deel je gegevens hieronder om kans te maken op een plek binnen de challenge.