Samenwerken

Binnen Lift Up Club helpen wij aanpakkers naar een hoger niveau. De cliënten die wij begeleiden bevinden zich in een van de onderstaande niveau’s:

 

Niveau 0 is gericht op het elimineren van blijvende pijnklachten. Lig je vaker bij je therapeut op de bank dan thuis dan is dit niveau erop gericht om pijn te elimineren en ruimte te creëren zodat je aan jezelf kunt werken. 

 

Niveau 1 is gericht op belastbaarheid en een sterk en mobiel lichaam. Wil jij bulletproof worden, meer zichtbare spiermassa creëren of overtollig vet verliezen dan is niveau 1 gericht op fysieke transformaties.

 

Niveau 2 is gericht op het lichaam trainen om naar het hoofd te luisteren. Door middel van uitdagende trainingen conditioneren we het lichaam en het hoofd om niet langer naar de angst voor pijn te luisteren. Op deze manier leer je skills zoals daadkracht en integriteit die zich vertalen naar succes in andere domeinen van het leven.

 

Niveau 3 is gericht op het leren luisteren naar je lichaam. De natuurlijke signalen en wijsheid van jouw lichaam creëert een feedback loop die jou precies vertelt wat er voor nodig is om gezond te groeien met een schoon geweten zodat jij op zowel zakelijk als privé vlak kunt uitblinken.

 

Binnen de Lift Up Club bieden wij 3 vormen van samenwerking aan om jou naar een hoger level te tillen. Remote Coaching, Synergy Coaching en Core Coaching. Klik hieronder om meer informatie te krijgen over de verschillende diensten. 

Jouw personal trouble shooter, planner en fitness coach 24/7 beschikbaar op je telefoon.…
View detail
Het doel van synergy coaching is om de krachten van coaching en training…
View detail
Neem je aannames, identiteit en leven onder de loep zodat je kunt doen…
View detail

Zelfstandig of vrijblijvend aan de slag?

Naast onze interactieve coaching diensten bieden wij ook de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met een van onze producten. Treed gratis toe tot de Lift Up Community en ga aan de slag met een van de gratis mini-cursussen of kies voor Project Lift Off als je zichtbare spiermassa wilt realiseren. 

Project
Lift-off

Zichtbare spiermassa
vanaf 1 euro per dag

START DIRECT

Lift Up Community

Vrijblijvend aan de slag

START NU