Remote Coaching Disclaimer

Het klinkt alsof je een geschikte kandidaat bent om het onderste uit de kan te halen met online coaching. Ik waardeer je vertrouwen in onze kundigheid enorm. Laat me je voordat we de intake doorlopen eerst even uitleggen wat de spelregels zijn wanneer je door ons gecoacht wilt worden.

Onze Remote Coaching trajecten duren minimaal 6 maanden waarbij wij met jou afspreken dat wanneer je na de 1e maand het gevoel heb dat dit jou niet verder helpt je zonder problemen kunt ontbinden. Wij zijn hier voor jou en als je het gevoel hebt dat we je niet helpen zijn wij de laatste die jou hier vast willen houden. Na deze 6 maanden is er geen opzegtermijn en zal de coaching op maandelijkse basis worden verlengd.


Vanaf dag 1 krijg je bij het Remote Coach Plus pakket direct toegang tot de chat via de Lift Up app voor onbeperkt contact. Antwoordt zal vrijwel altijd plaats vinden binnen 24 uur. Dit maakt ons dus letterlijk de 24/7 personal trainer in je broekzak. Wekelijks doen we een check-in waarin ik al je registraties naloop om te wijzigen wat nodig is zodat we de juiste koers blijven varen. Kies jij voor het Remote Coach VIP pakket dan plannen wij op maandelijkse basis een Live coaching sessie op locatie of via Zoom.


Wekelijkse voedingsschema’s, een nieuwe voedingsstructuur of macrocontrole. Jij bepaalt de intensiteit van jouw voedingsbegeleiding en op elk niveau van ad libitum (eten op gevoel) tot tracken hebben wij methodes, protocollen en systemen klaar staan. Alles is inbegrepen. Aan de hand van de intake zullen we bepalen welke manier het best bij jou past.


De trainingsstijl die het meest past bij je doelen en de grootste bottleneck voor jouw fysieke en persoonlijke ontwikkeling zal worden ingezet in een plan met video’s en advies omtrent sets, herhalingen, rust, gewicht en techniek. Voor de een betekent dat uitdagende work-outs op hoge hartslag voor de ander betekent dat meer rust en zwaardere gewichten.


Online coaching bij ons is zo intensief als je het zelf maakt. Stel je veel vragen? Ben je leergierig? Wil je graag weten waarom? Deel je de gefilmde uitvoering van oefeningen? Vraag je door naar extra leerstof zoals filmpjes, boeken, presentaties, podcasts, seminars? Dan is coaching ook meteen een dagelijks leerproces. We sturen naast fysieke transformaties namelijk ook op verbeteringen in zelfkennis en het herkennen en doorbreken van onbewuste patronen.


Laat je ons tegen een muur lullen, reageer je niet op apps of mails, stuur je je dagelijkse gewicht, wekelijkse check-in (omtrek, huidplooi), trainingsresultaten en je maandelijkse foto niet in of stel je geen vragen en houd je je niet aan onze afspraken dan haal je een stuk minder waarde uit deze coaching. Zoals je ziet bieden wij je alle tools en zijn wij bereid je op elk vlak te helpen om te worden wie je wilt zijn alleen ligt het succes hiervan OOK aan jouw eigen inzet en motivatie.


LET OP! Wij zijn geen politieagenten. Wij blijven je niet achterna zitten als je geen inzet blijft tonen of überhaupt feedback terug laat horen. Wij houden er niet van als cliënten plotseling weken niks meer laten horen of ons negeren. Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat wij een samenwerking vroegtijdig beëindigen omdat een cliënt het te veel moeite vond om in 3 weken tijd 1 wekelijkse check-in te delen of 1 WhatsApp/mailtje te sturen.  Als jij besluit om met ons te gaan samenwerken dan geven wij om jou als persoon en om jouw resultaat. Wij verwachten dat respect en wekelijkse communicatie van beide kanten af niet te veel gevraagd is. Zonder jouw feedback of data zijn wij blind en kunnen we niks voor je betekenen. (Dit was het einde van mijn preek, het klinkt misschien overdreven maar als dit niet duidelijk is dan is online coaching niks waard en dat zou zonde zijn van jouw geld).


Als je officieel van start wilt gaan dan kun je via de onderstaande link je intake en betaling voltooien.  Let op, dit is een uitgebreide intake waar je echt even voor moet gaan zitten. Vul hem op je gemak zo uitgebreid en duidelijk mogelijk in zodat wij een goed beeld krijgen van wie jij bent en wat je doet.


Ga naar de intake.


Wanneer de intake is ingezonden en de betaling is voltooid starten wij zo snel mogelijk met het samenstellen van jouw gepersonaliseerde aanpak. Je ontvangt van ons een mail met de inloggegevens voor de app zodra jouw profiel is aangemaakt. Op het dashboard staat vervolgens nog een welkomstbericht op je te wachten.Tot Snel.Lift Up Team