Filosofie

De Lift Up filosofie is een resultaat van de zoektocht naar het fundament voor een betekenisvol leven vol rijke ervaringen. Wij geloven dat gezond groeien met een schoon geweten de enige manier is om het leven te ervaren voor wat het echt waard is. Onze 4 kernwaardes vormen de ”Lift up ladder”© die bestaat uit 4 stappen naar het creëren en bereiken van succes op jouw eigen termijnen.  

ENERGIE

Om invloed te kunnen uitoefenen op de ervaring van jouw leven is een minimale investering in jouw levenslust en energie een niet onderhandelbare grootheid. Hoe jij je lichaam oplaadt en voed bepaald jouw staat van zijn die op zijn beurt invloed heeft op zowel zelfbeeld, gedrag, gevoel als beleving. Handelen vanuit een suboptimale energie zal altijd leiden tot een suboptimale ervaring van het leven. Werken aan fysieke gezondheid, belastbaarheid, herstel en uiterlijk is daarom geen luxe maar een must voor het realiseren van de volgende stappen.

BALANS

Een disbalans tussen de focus van jouw energie leidt tot succes in het ene kwadrant en tekortkomingen in het andere kwadrant. De optimale balans tussen vermogen, vitaliteit, verbinding en vertrouwen elimineert alle kwaaltjes die gepaard gaan met het vormen van een tunnelvisie in succes. Wanneer jij hebt besloten dat succes bestaat uit slechts 1 kwadrant dan is het een kwestie van tijd voor een te kort aan vitaliteit leidt tot ziekte, een tekort aan vermogen leidt tot schuld, een tekort aan verbinding leidt tot angst en een tekort aan vertrouwen leid tot onzekerheid. 

Gewetensvrijheid

Gewetens-vrijheid

Wanneer je door het effectief managen van je energie balans hebt gecreëerd wordt het tijd om te kijken naar je morele kompas. Het ontwikkelen van een moreel kader en de vrijheid om ernaar te handelen creëert een leven met een schoon geweten waarin energie niet verspild wordt aan een belemmering van jouw authenticiteit. Je bepaalt jouw ‘’ware noorden’’ (voorwaardes voor succes) en leert wanneer je genoeg hebt om een trotse eigenaar te zijn van wie je bent. 

Groei

Als jij volledig in je kracht staat en met een schoon geweten bewuste keuzes kunt maken uit oprechte zelfwaardering zal je inzien dat jezelf verrijken de enige manier is om de ervaring van het leven te zien voor wat het echt is. Groeien, ontwikkelen, ervaren en het vervolgens delen van de lessen die je geleerd hebt maken de cirkel compleet. De energie die ontstaat uit de zingeving van je zelf ontwikkelen om jezelf en je omgeving te optimaliseren geeft het leven het gevoel van een constante succes ervaring en maakt jou rijk in de breedste zin van het woord. 

Ambitie

Onze eigen droomambitie (ons bestaansrecht) is om de levenservaring van zo veel mogelijk mensen naar een hoger niveau te tillen door hen te infecteren met het idee dat gezond groeien met een schoon geweten de enige manier is om het leven te ervaren voor wat het echt waard is.

Als iemand ons vraagt wie we wij zijn dan zeggen we in alle oprechtheid dat we levensverrijkers zijn die juichen voor jouw succes. Wij behoren tot het handje vol mensen dat geloofd in jouw kracht om te veranderen in datgeen wat je altijd al had willen zijn. Wij zijn trainers, coaches, therapeuten, mentors, bronnen van inspiratie en voor sommige zelfs een voorbeeld. Wij zijn specialisten op het gebied van persoonlijk leiderschap en gezondheid en werken alleen samen met mensen die inzien dat het leven hen meer te bieden heeft.

Wanneer ons wordt gevraagd wat wij doen dan zeggen wij dat we aanpakkers helpen om gezond te groeien met een schoon geweten zodat er voldoende energie vrij komt om het leven te laten voelen als een constante succeservaring. Dit doen wij vanuit de rol als coach door jou zonder mooie praatjes eerlijk en oprecht naar jezelf te laten kijken waardoor je de enorme berg aan potentie en waarde die in je schuilt kunt zien. Vervolgens besmetten wij je met de ambitie en uit ervaring opgedane oplossingen voor het creëren van een sterk lijf met een onbreekbare geest. De kracht, zelfverzekerdheid, productiviteit, vitaliteit en energie die hierbij vrijkomen creëren genoeg bewustzijn en winst om rijk te zijn in de breedste zin van het woord.

Wanneer onrust en ontevredenheid plaats maken voor een sterk en gezond lijf met vuur in je hart en rust in je kop ontstaat er een heldere horizon. Alle destructieve dingen maken plaats voor creatieve dingen. Het menselijke in ons zal altijd zorgen voor schommelingen maar jij zal jezelf goed genoeg kennen om geen energie te verspillen aan afleidingen zodat de vrijgemaakte weg voor jou leeg genoeg blijft om zowel fysiek als mentaal te blijven groeien.