MAAK AUTHENTIEKE KEUZES EN PROEF VAN PERSOONLIJK SUCCES.

Coaching gericht op vitaliteit en vertrouwen, de fundering en katalysator voor groei.
 
Stap uit je eigen schaduw en leer keihard keuzes maken zodat je het leven kunt lijden waarvoor je geboren bent. 

 

LET OP! 

Dit is coaching die jou niet de oplossing geeft, maar die jou de oplossing maakt. En dat is precies waarom ik durf te stellen dat dit de enige investering is die de rest van je leven zijn vruchten zal afwerpen. 

Voor wat?

 • Een authentiek leven vol persoonlijk succes
 • Een hoge mate van energie en levenslust
 • De besluitvaardigheid van een romeinse keijzer
 • Het elimineren van verlammende twijfel en angst
 • Grip op en controle over al de domeinen van je leven
 • Het optimaliseren van je dagelijkse privé & werk processen
 • Meesterschap in tijd en geld management
 • Het zelfvertrouwen van een wereldkampioen 
 • Van zwakke beloftes naar ijzersterke commitments
 • Moeiteloos gigantische doelstellingen afvinken

Voor wie?

 1. Aanpakkers die zichzelf niet langer op armlengte van persoonlijk succes willen houden.
 2. Aanpakkers die klaar zijn met de onrust en leegte van een suboptimaal leven.
 3. Aanpakkers die alles hebben geprobeerd en klaar zijn voor keiharde groeikeuzes.
 4. Aanpakker die niet langer een product van omgeving willen zijn. 
 5. Aanpakkers die hun tijd en middelen beter willen besteden.
 6. Aanpakkers die klaar zijn voor doelen die WEL behaald worden. 
 7. Aanpakkers die hun dromen duurzaam willen nastreven.

VITALITEIT

Vitaliteit (ookwel levenslust) is een direct gevolg van levensenergie. Deze mate van energie hoog houden bestaat uit het controleren van verschillende componenten. Kern energie, Kinetische energie, Chemische energie en het dichtten van de energie lekken. 

 

 

– Kern energie is gericht op jouw persoonlijkheid, je waardes, je missie en beweegredenen. Doen wat je weet dat waar is of waar je voor geboren bent ontketent een energie die maar bekend is bij weinige. 

 

– Kinetische energie komt tot stand door beweging. Het lichaam liegt nooit en wanneer jij weigert de minimale investering te doen in de belastbaarheid en energie van het enige vervoersmiddel waarin je het leven ervaart dan is het een kwestie van tijd voor je tot stilstand komt. 

 

– Chemische energie is hetgeen waarmee jij je besluit te voeden. Zowel voeding als informatie en de mensen in je leven zijn verantwoordelijk voor fysiologische chemie die jouw staat van zijn positief of negatief beïnvloed. Het bewaren van balans tussen energie in vs. energie uit is een gevecht voor het leven. 

 

Voor je kunt werken aan het realiseren van dromen of jouw zelfgekozen realiteit moet je de gewonnen energie beschermen door al de energie lekken te dichtten. Deze mate van zelfcontrole vormt de fundering voor jouw levenslust en geeft je de kracht om groeipijn te omarmen en vertrouwen te winnen. 

VERTROUWEN

Vertrouwen in eigen kunnen ontstaat uit ervaring. Om specifieker te zijn bedoel ik hiermee het ervaren van jouw eigen zelf discipline. Wanneer je doet wat je zei dat je ging doen verandert alles. De zelfkennis van jouw zelfdiscipline maakt jou iemand waar jij op kunt bouwen. Iemand die jij kunt vertrouwen. Los van het resultaat dat hier mee bewerkstelligd wordt is dit de fundering van zelfvertrouwen. Vaker wel dan niet leef je in een van de 2 suboptimale vertrouwensposities. 

 

Het dunning kruger effect is een beschrijving van de positie waarin je zelfverzekerdheid je competentieniveau overstijgt waardoor je waarde en grip op de realiteit keldert.  

 

Het imposter syndrome is een beschrijving van de positie waarin je competentieniveau je zelfverzekerdheid overstijgt waardoor je waarde en grip op je leven keldert. 

 

Wanneer het je lukt de perfecte lijn van zelfbewustzijn te bewandelen is er niks in het leven wat niet gedaan kan worden en zul jij gezond groeien met een schoon geweten.