Online Coaching

Als coaches geloven wij er heilig in dat ieder mens en ieder lichaam een andere aanpak vergt.  Kant en klare programma’s zijn misschien makkelijk en goedkoop maar de kans dat deze een 1 op 1 match zijn met wie jij bent of wat je allemaal wilt bereiken is klein. Om het optimale resultaat te behalen voor welk doel dan ook is het eerst belangrijk om te kijken wat jouw leven en lichaam toe laat. Trainingsfrequentie, trainingsduur, oefeningselectie, belastbaarheid, persoonlijke voorkeuren, zwakke of sterke punten, alles is belangrijk wanneer jij het meest efficiënte programma voor jouw lijf gaat volgen.

Voeding

Jouw relatie met voeding zegt veel over waar je zal eindigen. Kwaliteit van eten en kwaliteit van leven zijn 2 belangrijke pijlers voor gezondheid en resultaat. Deze pijlers zullen elkaar in de weg zitten als jouw kennis, perceptie en acties niet in lijn zijn met je doelen. Met online personal coaching leer je  waar je naar moet kijken door middel van trackers, structuur, handige apps en een stukje habit tracking. Dingen als honger, verzadiging, maaltijd frequentie, leucinedrempels, macroverdeling, supplementen, micronutriënten, beschikbaarheid, volume en doelgericht feesten zullen allemaal besproken worden. Het doel is nooit om de smaakpapillen dood te vervelen en daarom zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je Tracken via Myfitnesspal & een structuurbepaling ontvangen voor maximale vrijheid of wekelijks nieuwe mealplans op basis van voorkeur in producten. Er zijn meerdere wegen naar Rome en in online fitness coaching zijn we niet geïnteresseerd in een omweg.

Multi-level approach

Online fitness coaching is een multi-level approach tot het sturen van jouw beweegredenen, aanpak en resultaat. Door dieper te duiken in de onderliggende reden voor verandering en een duurzame aanpak te creëren die past bij jouw motivatie, levensstijl en omgeving realiseren we een leefbare uitkomst op de sweetspot tussen genieten van je leven en het behalen van waanzinnig resultaat. In plaats van je zoveelste probeerseltje maak je een ijzersterke commitment en doe je wat er nodig is om de controle over je lijf te herpakken.

Druk op de ketel

Het leven bestaat meer dan alleen uit eten en trainen en daarom zou het ontzettend kortzichtig zijn om alleen te kijken naar calorieën, macro’s, herhalingen en sets. Jouw omgeving, jouw sociale relaties, routine, slaap-waakritme, werk en vrije tijdsbesteding hebben allemaal invloed op jouw toekomstige succes. Als jouw sociale leven op knappen staat omdat je vast zit in een relatie die niet werkt, een baan waar je een bloedhekel aan hebt of omdat je simpelweg te veel ballen probeert hoog te houden zonder te kijken naar gezondheid, rijkdom, productiviteit en connectiviteit dan staat er te veel druk op de ketel. En met te veel druk op de ketel maak je het jezelf onmogelijk om een prioriteit te maken van je fysieke of mentale fitheid .

Lees dit voor je start

Tijdens online fitness coaching hanteren wij een straight line coaching model. Dit houd in dat al onze coaches zeggen wat er gezegd moet worden en dat aardig zijn niet ons hoofddoel is. Als jij niet tegen kritische feedback kunt en niet bereid bent om wekelijks je check-in te doen dan adviseren wij je om deze pagina te verlaten en op zoek te gaan naar een van de vele feel-good coaches. Alle Lift Up coaches verwachten een bepaalde mate van betrokkenheid en zonder deze betrokkenheid is online coaching slechts een verspilling van tijd.