Synergy Coaching

Het doel van synergy coaching is om de krachten van coaching en training te bundelen tot een blijvende oplossing.

Hoe gaan we dat precies bereiken? Bij Lift Up Club weten wij dat fitness meer is dan wat herhalingen en sets of simpelweg genoeg eiwitten eten. De relatie die je opbouwt met je coach en met beweging is er een voor het leven. Daarom ligt onze focus op het creëren van de grootste impact voor jouw lijf en geest.

 

Met minimaal 2 sessies per week leert jouw coach je hoe je kunt werken aan je tekortkomingen op het gebied van flexibiliteit en mobiliteit en focussen we op het realiseren van zichtbare spiermassa. Kracht speelt hierin een belangrijke rol en leren om op de juiste manier zwaar te trainen zodat je je plateau’s blijft doorbreken is onze specialiteit. Afhankelijk van jouw niveau en doelen bepalen we de insteek van de training sessies.  Of we alleen werken aan sterker worden, spiermassa winnen, uithoudingsvermogen of het bouwen van mentale weerstand is dus helemaal afhankelijk van jou.

Deze trainingssessies gaan gepaard met maandelijkse coaching sessies of zoals wij ze liever noemen ”Supersessies”. In deze sessie doen we uitgebreide metingen, sleutelen we aan je voeding en brengen we onbewuste patronen aan het licht zodat jij jezelf niet langer kunt saboteren. 

Super
sessies

60 Minuten op hoog tempo schieten op de bottlenecks voor jouw groei.

persoonljke ontwikkeling

Hoe verrijken we jouw leven met kennis en kunde.

Herstel Management

Hoe optimaliseren we jouw herstel, slaap en rust.

Stress Management

Hoe blijf je ver weg van onbewuste patronen.

Voeding & omgeving

Wat voeren we ons lichaam en brein.

Echte aandacht
echte focus
echte resultaten

KIJK HOE VER JE ECHT KUNT KOMEN

START NU