Online Fitness Coaching

Online Coaching

Als coaches geloven wij er heilig in dat ieder mens en ieder lichaam een andere aanpak vergt.  Kant en klare programma’s zijn misschien makkelijk en goedkoop maar de kans dat deze een 1 op 1 match zijn met wie jij bent of wat je allemaal wilt bereiken is klein. Om het optimale resultaat te behalen voor welk doel dan ook is het eerst belangrijk om te kijken wat jouw leven en lichaam toe laat. Trainingsfrequentie, trainingsduur, oefeningselectie, belastbaarheid, persoonlijke voorkeuren, zwakke of sterke punten, alles is belangrijk wanneer jij het meest efficiënte programma voor jouw lijf gaat volgen.

Voeding

Jouw relatie met voeding zegt veel over waar je zal eindigen. Kwaliteit van eten en kwaliteit van leven zijn 2 belangrijke pijlers voor gezondheid en resultaat. Deze pijlers zullen elkaar in de weg zitten als jouw kennis, perceptie en acties niet in lijn zijn met je doelen. Met online personal coaching leer je  waar je naar moet kijken door middel van trackers, structuur, handige apps en een stukje habit tracking. Dingen als honger, verzadiging, maaltijd frequentie, leucinedrempels, macroverdeling, supplementen, micronutriënten, beschikbaarheid, volume en doelgericht feesten zullen allemaal besproken worden. Het doel is nooit om de smaakpapillen dood te vervelen en daarom zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je Tracken via Myfitnesspal & een structuurbepaling ontvangen voor maximale vrijheid of wekelijks nieuwe mealplans op basis van voorkeur in producten. Er zijn meerdere wegen naar Rome en in online fitness coaching zijn we niet geïnteresseerd in een omweg.

Multi-level approach

Online fitness coaching is een multi-level approach tot het sturen van jouw beweegredenen, aanpak en resultaat. Door dieper te duiken in de onderliggende reden voor verandering en een duurzame aanpak te creëren die past bij jouw motivatie, levensstijl en omgeving realiseren we een leefbare uitkomst op de sweetspot tussen genieten van je leven en het behalen van waanzinnig resultaat. In plaats van je zoveelste probeerseltje maak je een ijzersterke commitment en doe je wat er nodig is om de controle over je lijf te herpakken.

Druk op de ketel

Het leven bestaat meer dan alleen uit eten en trainen en daarom zou het ontzettend kortzichtig zijn om alleen te kijken naar calorieën, macro’s, herhalingen en sets. Jouw omgeving, jouw sociale relaties, routine, slaap-waakritme, werk en vrije tijdsbesteding hebben allemaal invloed op jouw toekomstige succes. Als jouw sociale leven op knappen staat omdat je vast zit in een relatie die niet werkt, een baan waar je een bloedhekel aan hebt of omdat je simpelweg te veel ballen probeert hoog te houden zonder te kijken naar gezondheid, rijkdom, productiviteit en connectiviteit dan staat er te veel druk op de ketel. En met te veel druk op de ketel maak je het jezelf onmogelijk om een prioriteit te maken van je fysieke of mentale fitheid .

Lees dit voor je start

Tijdens online fitness coaching hanteren wij een straight line coaching model. Dit houd in dat al onze coaches zeggen wat er gezegd moet worden en dat aardig zijn niet ons hoofddoel is. Als jij niet tegen kritische feedback kunt en niet bereid bent om wekelijks je check-in te doen dan adviseren wij je om deze pagina te verlaten en op zoek te gaan naar een van de vele feel-good coaches. Alle Lift Up coaches verwachten een bepaalde mate van betrokkenheid en zonder deze betrokkenheid is online coaching slechts een verspilling van tijd.

High Leverage Coaching

MAAK AUTHENTIEKE KEUZES EN PROEF VAN PERSOONLIJK SUCCES.

Coaching gericht op vitaliteit en vertrouwen, de fundering en katalysator voor groei.
 
Stap uit je eigen schaduw en leer keihard keuzes maken zodat je het leven kunt lijden waarvoor je geboren bent. 

 

LET OP! 

Dit is coaching die jou niet de oplossing geeft, maar die jou de oplossing maakt. En dat is precies waarom ik durf te stellen dat dit de enige investering is die de rest van je leven zijn vruchten zal afwerpen. 

Voor wat?

 • Een authentiek leven vol persoonlijk succes
 • Een hoge mate van energie en levenslust
 • De besluitvaardigheid van een romeinse keijzer
 • Het elimineren van verlammende twijfel en angst
 • Grip op en controle over al de domeinen van je leven
 • Het optimaliseren van je dagelijkse privé & werk processen
 • Meesterschap in tijd en geld management
 • Het zelfvertrouwen van een wereldkampioen 
 • Van zwakke beloftes naar ijzersterke commitments
 • Moeiteloos gigantische doelstellingen afvinken

Voor wie?

 1. Aanpakkers die zichzelf niet langer op armlengte van persoonlijk succes willen houden.
 2. Aanpakkers die klaar zijn met de onrust en leegte van een suboptimaal leven.
 3. Aanpakkers die alles hebben geprobeerd en klaar zijn voor keiharde groeikeuzes.
 4. Aanpakker die niet langer een product van omgeving willen zijn. 
 5. Aanpakkers die hun tijd en middelen beter willen besteden.
 6. Aanpakkers die klaar zijn voor doelen die WEL behaald worden. 
 7. Aanpakkers die hun dromen duurzaam willen nastreven.

VITALITEIT

Vitaliteit (ookwel levenslust) is een direct gevolg van levensenergie. Deze mate van energie hoog houden bestaat uit het controleren van verschillende componenten. Kern energie, Kinetische energie, Chemische energie en het dichtten van de energie lekken. 

 

 

– Kern energie is gericht op jouw persoonlijkheid, je waardes, je missie en beweegredenen. Doen wat je weet dat waar is of waar je voor geboren bent ontketent een energie die maar bekend is bij weinige. 

 

– Kinetische energie komt tot stand door beweging. Het lichaam liegt nooit en wanneer jij weigert de minimale investering te doen in de belastbaarheid en energie van het enige vervoersmiddel waarin je het leven ervaart dan is het een kwestie van tijd voor je tot stilstand komt. 

 

– Chemische energie is hetgeen waarmee jij je besluit te voeden. Zowel voeding als informatie en de mensen in je leven zijn verantwoordelijk voor fysiologische chemie die jouw staat van zijn positief of negatief beïnvloed. Het bewaren van balans tussen energie in vs. energie uit is een gevecht voor het leven. 

 

Voor je kunt werken aan het realiseren van dromen of jouw zelfgekozen realiteit moet je de gewonnen energie beschermen door al de energie lekken te dichtten. Deze mate van zelfcontrole vormt de fundering voor jouw levenslust en geeft je de kracht om groeipijn te omarmen en vertrouwen te winnen. 

VERTROUWEN

Vertrouwen in eigen kunnen ontstaat uit ervaring. Om specifieker te zijn bedoel ik hiermee het ervaren van jouw eigen zelf discipline. Wanneer je doet wat je zei dat je ging doen verandert alles. De zelfkennis van jouw zelfdiscipline maakt jou iemand waar jij op kunt bouwen. Iemand die jij kunt vertrouwen. Los van het resultaat dat hier mee bewerkstelligd wordt is dit de fundering van zelfvertrouwen. Vaker wel dan niet leef je in een van de 2 suboptimale vertrouwensposities. 

 

Het dunning kruger effect is een beschrijving van de positie waarin je zelfverzekerdheid je competentieniveau overstijgt waardoor je waarde en grip op de realiteit keldert.  

 

Het imposter syndrome is een beschrijving van de positie waarin je competentieniveau je zelfverzekerdheid overstijgt waardoor je waarde en grip op je leven keldert. 

 

Wanneer het je lukt de perfecte lijn van zelfbewustzijn te bewandelen is er niks in het leven wat niet gedaan kan worden en zul jij gezond groeien met een schoon geweten.