Billen Baas

Krachttraining met maandelijks roterende focus voor verbluffende prestaties en een oogverblindende fysiek.

SCROLL OMLAAG

MAANDELIJKS PLAN

Bij Billen Baas werken we met maandelijks roterende focus. Dat betekent dat jij iedere maand 3 basis en 2 optionele workouts krijgt met een nieuwe focus maar overlappende uitvoering. De variatie zal bestaan uit Squat & Bench, Hip thrust & Chin up, Deadlift & Overhead press of unilateraal.

TEST JE PROGRESSIE

We focussen ons op 2 vormen van progressie als maatstaaf van onze vooruitgang.  De pure kracht van 6 compound oefeningen en je heup-taille ratio. Naast sterker worden is ons doel natuurlijk ook om een volume rijke bilpartij te creëren terwijl onze taille zakt voor de ultieme atletische lady look. 

STOP & START DEAL

Natuurlijk kiezen de meeste members voor een lange termijn samenwerking. Maar dat betekent niet dat jij ergens aan vast hoeft te zitten. Je bent vrij om te starten en te stoppen wanneer jij maar wil. De minimale looptijd is 1 maand.

FEEDBACK & VORMCHECK

Je krijgt toegang tot de besloten billen baas community waar soortgelijke strijders klaar staan om hun succesverhalen met je te delen. Daarnaast kun je via het opmerkingenveld en de vormcheck video upload functie altijd om feedback vragen

KCK KRACHTSCORE

De eerste week van iedere 5e maand zal bestaan uit 1RM testen. Dit zijn de testen van maximale kracht die jou helpen bepalen hoe sterk je bent of bent geworden.  Deel jij je krachtscore dan maak je kans op de felbegeerde titel van billenbaas, billenqueen of billenmaster.

START BILLENBAAS

Na het aanschaffen van jouw maand of jaar abonnement krijg je toegang tot jouw persoonlijke KCK dashboard. Doorloop de installatie stappen, bekijk de tutorials en ga direct aan de slag met het trainingsschema van deze maand. Voor je het weet kan ook jij jezelf een echte billenbaas noemen.