Barbellbaas

Krachttraining met maandelijks roterende focus voor een gigantische boost in kracht en een ijzersterke fysiek.

SCROLL OMLAAG

MAANDELIJKS PLAN

Bij Barbell Baas werken we met maandelijks roterende focus. Dat betekent dat jij iedere maand 3 basis en 2 optionele workouts krijgt met een nieuwe focus maar overlappende uitvoering. De variatie zal bestaan uit Squat & Bench, Hip thrust & Chin up, Deadlift & Overhead press of unilateraal.

TEST JE PROGRESSIE

We focussen ons op 2 vormen van progressie als maatstaaf van onze vooruitgang.  De pure kracht van 6 compound oefeningen en je borst-taille ratio. Naast sterker worden is ons doel namelijk ook om een ijzersterke look te krijgen met de verhoudingen van een westerse zilverrug gorilla.

STOP & START DEAL

Natuurlijk kiezen de meeste members voor een lange termijn samenwerking. Maar dat betekent niet dat jij ergens aan vast hoeft te zitten. Je bent vrij om te starten en te stoppen wanneer jij maar wil. De minimale looptijd is 1 maand.

FEEDBACK & VORMCHECK

Je krijgt toegang tot de besloten barbell baas community waar soortgelijke strijders klaar staan om hun succesverhalen met je te delen. Daarnaast kun je via het opmerkingenveld en de vormcheck video upload functie altijd om feedback vragen.

KCK KRACHTSCORE

De eerste week van iedere 5e maand zal bestaan uit 1RM testen. Dit zijn de testen van maximale kracht die jou helpen bepalen hoe sterk je bent of bent geworden. Deel jij je krachtscore dan maak je kans op de felbegeerde titel van barbellbaas, barbellkoning of barbellmaster.

START BARBELLBAAS

Na het aanschaffen van jouw maand of jaar abonnement krijg je toegang tot jouw persoonlijke KCK dashboard. Doorloop de installatie stappen, bekijk de tutorials en ga direct aan de slag met het trainingsschema van deze maand. Voor je het weet kan ook jij jezelf een echte barbellbaas noemen.

Voortgang
Webdesigner 75%

Je bent er bijna! Vul je gegevens in en krijg direct alle (start)informatie.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Vertel ons wie je bent.

Vul het onderstaande formulier in dan zorgen wij voor de rest.

Jouw gegevens: