Scroll naar beneden voor meer informatie.

Verdrievoudig je persoonlijke en zakelijke succes

Begin 2023 met een voorsprong en zet de eerste stap richting een betekenisvol jaar vol vrijheid, zelfvertrouwen en gezondheid.

Verander de leegte in zingeving, de rusteloosheid in zekerheid en verlos jezelf van onnodige pijn.

14 Januari steken 3 experts op het gebied van verbinding, vitaliteit en vermogen de koppen bijeen om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de exponentiële groei die plaats vind wanneer je je zaakjes op orde hebt.

De tips, tricks en inzichten die zij delen kun jij direct toepassen om:

Sprekers

Mentor & Hypnotherapeut

Marja Harrijvan

Marja Harrijvan is mentor & hypnotherapeut van ambitieuze professionals. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal inspireert zij ons met haar 3 heldere stappen naar verbinding.

Marja’s masterclass voorkomt problemen, lost ze op en vergroot het kleine en grote genieten. Met als gevolg veel meer energie en gelukkige momenten met collega’s, je dierbaren en jezelf. 

Transformatieve Fitness Coach

Kevin Sijmonsbergen

Kevin Sijmonsbergen is een transformatieve fitness coach voor aanpakkers.
Aan de hand van herkenbare verhalen, harde cijfers en inzicht in de systemen die vitaliteit bepalen, houdt hij een spiegel voor die de ogen opent en aanzet tot actie.

Kevin’s pleidooi om vitaliteit te vergroten beïnvloedt direct de kwaliteit van jouw dagelijks leven en helpt je om de rest van je leven volledig in je kracht te doen wat je het allerliefst doet.

Loege Schilder

Sinds de jaren ’90 ben ik gegrepen door beleggen. Toen kwam ik met aandelen in aanraking omdat mijn ouders geld gingen beleggen voor hun pensioen. Na mijn studie economie kwam ik op de beursvloer terecht. 

 

Vervolgens ben ik jarenlang actief geweest als vermogensbeheerder en adviseur van banken, verzekeraars en pensioenfondsen. 

 

Die geleerde lessen wil ik bij Duurzaam Beleggen Academie overdragen aan particuliere beleggers zodat die meer uit hun vermogen halen: zowel financieel als duurzaam rendement.

Voor wie is dit evenement?

Dit event is voor jouw als jij in 2023 een verschil wilt maken. De drie onderdelen verbinding, vitaliteit en vermogen versterken elkaar en leiden tot groei en bloei op vrijwel ieder domein van jouw leven.

Verbinden:  Leren om vanuit je natuurlijke kern vrij te zijn en talentvol in het leven te staan zodat je doormiddel van jouw kernvisies je omgeving, werk en klanten positief kunt beïnvloeden.

Vitaliteit: Open je ogen tot de ware impact en gevolgen van een fit en gezond lijf.  In vertrouwen en vitaliteit schuilt de sleutel tot oneindige energie en weerbaarheid zodat je zonder problemen kunt doen waar je echt in gelooft.

Vermogen: Een goede financiële situatie geeft je de kracht en vrijheid om met zekerheid te leven. Door duurzaam te denken help je je omgeving, jezelf en de komende generaties zowel later als nu.

GELIMITEERDE REGISTRATIE

De deelname voor 2/3e van onze capaciteit is enkel en alleen op uitnodiging
Wij openen de deur voor inschrijving op de overige 20 plaatsen alleen deze week.
Het enige wat wij onze deelnemers vrijblijvend vragen is een kleine vergoeding te doneren aan SOS Kinderdorpen (minimaal € 10). 
Na jouw registratie ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Bij twijfel wat vragen?

Dat kan altijd